Surse din sedinta CEX: Olguta si Ciolacu le cer liderilor PSD sa fie de acord cu anticipatele

politica

Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Lia Olguta Vasilescu le-au cerut pesedistilor, reuniti in sedinta CEX,  sa fie de acord cu alegerile anticipate, anunta surse din PSD. Ei vor insa ca anticipatele sa aiba loc in aceeasi zi cu localele, pentru a-si mari numarul de voturi.

Majoritatea liderilor PSD inclina spre acceptarea alegerilor anticipate, insa nu renunta la sesizarea CCR in privinta nominalizarii lui Orban ca premier. Pesedistii vor sa le demonstreze astfel alegatorilor ca ei continua sa lupte cu PNL.

Singurii care s-au impotrivit vehement anticipatelor au fost Dumitru Buzatu, baronul de Buzau, si Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, acestia temandu-se de o victorie categorica a PNL.

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat duminica, la Conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, ca „vrem alegeri anticipate, indiferent cum vor fi ele”.

”Mereu se vehiculeaza in mediul public ca ne e teama de alegeri anticipate. Eu v-as ruga sa facem un lucru. Sigur, indusa in spatiul public, aceasta chestiune, ca si cum noi am fi provocat aceasta criza politica, care stim bine e provocata de presedintele Iohannis si de PNL. Eu v-as spune, pentru ca tot timpul noi, membrii PSD, am fost oameni responsabili in ceea ce priveste viata romanilor si economia Romaniei, eu v-as spune urmatorul lucru: sa nu mai spunem in spatiul public ‘nu ne e teama de alegeri anticipate’. Vrem alegeri anticipate, indiferent cum vor fi ele. Chiar daca sunt convins ca poate unii sunteti socati de ceea ce spun, dar de data asta trebuie sa dam dovada ca nu ne e frica”, a declarat Paul Stanescu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: