Surse: Donald Trump jr. a fost adus in Romania de vanatorul Dragnea. Iohannis are un mesaj ironic: „Imi plac animalele, dar vii”

news

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, raspunzand unei intrebari, ca nu a fost la vanatoare cu Donald Jr. Trump, fiul presedintelui Statelor Unite, subliniind ca ii plac animalele, dar „vii”.

Presedintele a fost intrebat daca s-a intalnit cu fiul lui Donald Trump, care s-ar afla zilele acestea in Romania si daca l-a insotit pe acesta la vanatoare.

„Nu este nimic adevarat. Nu am avut nicio intalnire si oricum nu merg la vanatoare. Mie imi plac animalele, dar vii”, a replicat presedintele Klaus Iohannis.

Fiul cel mare al presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump Jr., ar fi venit, joi, in judetul Alba, in localitatea Cetatea de Balta, situata la limita cu judetul Mures si ar fi participat la o partida de vanatoare, au declarat surse din administratie pentru Mediafax.

In ultimele zile au aparut mai multe informatii ca Donald Trump Jr. se afla intr-o vizita privata in Romania si ca ar fi participat si in judetul Giurgiu la o partida de vanatoare.

Potrivit unor surse citate de hotnews.ro, Donald Trump jr. a ajuns in Romania in urma unor actiuni de lobby desfasurate de Dranea pe langa influenti oameni de afaceri americani. Dragnea spera astfel sa isi deschida o usa la Departamentul de Stat al SUA pentru a iesi din izolarea la care este supus pe plan international.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: