Surse: EVZ a concediat 20 de oameni, printre acestia se afla si un jurnalist grav bolnav: „Ziua in care a murit mama a incetat si colaborarea cu EVZ”

news

Surse din EVZ au declarat pentru aktual24.ro ca patronatul ziarului a concediat aproximativ 20 de angajati. Acestia au fost trimisi acasa la sfarsitul lunii iunie. Printre cei concediati se afla si un jurnalist care sufera de o boala incurabila.

EVZ, patronat in acte de Dan Andronic, a concediat aproximativ 20 de oameni, jurnalisti si angajati din zona tehnica. Printre cei concediati se afla si jurnalistul Petrisor Cana, care sufera de o boala incurabila. Cana lucra la EVZ de peste zece ani.

„Imi este greu, sincer, sa scriu aceste randuri. Pe 30 iunie, ziua in care a murit mama a incetat si colaborarea cu Evenimentul zilei. Nu am postat pana acum nimic, la rugamintea unei persoane dragi. Mai ales ca am trecut si prin durerea pricinuita de moartea celei care ne-a dat nume…

Nu vreau decat sa multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut, iar colegilor care au ramas le tin pumnii. Si am incredere ca evz va continua sa aiba un cuvant de spus in spatiul media. Si, sa nu uitam, scopul si datoria ziaristului trebuie sa fie acela de a fi alaturi de oameni. Practic, cea mai importanta investitie. Multa sanatate!”, a anuntat Petrisor Cana pe pagina sa de Facebook.

Printre cei concediati se afla si Adrian Patrusca, un alt jurnalist care a lucrat mult timp la EVZ.

Citeste si: Disperare mare, Clotilde i-a scos din minti. Mirel Curea anunta ca va strange personal semnaturi pentru demiterea primarului Sectorului 1

„Curatenia” a inceput la EVZ dupa ce ziarul a intrat intr-un parteneriat cu Radu Budeanu, care detine deja mai multe publicatii, au precizat sursele pentru aktual24.ro. Budeanu si Dan Andronic si-au sincronizat in ultimul an actiunile, ziarele controlate de cei doi publicand in acelasi timp si cu aceeasi tenta fotografii „compromitatoare” la adresa unor jurnalisti si procurori.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: