UPDATE Surse: Mihai Razvan Ungureanu face o miscare politica SURPRINZATOARE, dupa demisia de la SIE

politica

Mihai Razvan Ungureanu a plecat de la sefia Serviciului de Informatii Externe pentru a se alatura Uniunii Salvati Romania, partid condus de Nicusor Dan, sustin mai multe surse citate de B1 TV.

Ungureanu l-a anuntat luni pe Klaus Iohannis ca demisioneaza de la sefia Serviciului, lucru care a si fost acceptat de presedinte. Invocate au fost anumite probleme de sanatate.

Totusi, speculatiile au aparut imediat, dat fiind ca de mai multe luni se vorbeste despre o relatie tensionata care ar exista intre Ungureanu si Iohannis.

Marti a inceput sa se vehiculeze ideea ca M.R.U vrea sa se alature formatiunii USR condusa de Nicusor Dan, care in aceasta perioada strange semnaturi pentru a participa pentru prima data la alegerile parlamentare.

Nicuosr Dan a negat informatiile prezentate de B1.

„Scenariul nu are niciun suport real. Nici noi nu l-am cautat, nici el nu ne-a sunat. Domnul Ungureanu e cineva care a fost in mai multe partide politice, care a avut mai multe functii. In plus, e cineva care vine din servicii, cred ca trebuie sa mai stea o vreme pe margine”, a declarat Nicusor Dan, pentru antena3.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: