politica

Surse: Romania pierde portofoliul Transporturilor din cauza obsesiei lui Dancila cu penala Plumb

Romania ar putea sa nu mai primeasca portofoliul Transporturilor, in viitoarea Comisie Europeana, asa cum se astepta, anunta surse de la Bruxelles citate de Digi24.

In schimb, Romania ar uma sa aiba comisar pentru Mediu. Decizia ar fi fost luata in aceasta seara, in cadrul unei sedinte desfasurate la Bruxelles, in conditiile in care Ursula von der Leyen, sefa desemnata a viitoarei CE, urmeaza sa anunte marti componenta noii comisii.

Luni, Ursula von der Leyen a facut publica lista propunerilor pentru comisarii europeni care vor intra in procedura de audieri si de vot in Parlamentul European. Din partea Romaniei figureaza pe lista Rovana Plumb.

Aceasta este in prezent europarlamentar din partea Partidului Social Democrat si vicepresedinte al grupului socialistilor europeni.

Ea a ocupat si functia de ministru al Mediului.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

4 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

5 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

5 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

5 ore ago