Categories: politica

Surse: Silviu Manastire, favorit pentru un post de secretar general adjunct al PNL. Anul trecut i-a batjocorit pe Iohannis si pe protestatarii Rezist

Silviu Manastire, fost realizator TV la B1 TV, este luat in calcul pentru un post de secretar-general adjunct al PNL, anunta G4Media. Numirile in cele sase posturi de secretar-general adjunct al partidului trebuie facute de secretarul general, Lucian Bode.

Statutul PNL specifica faptul ca secretarul general desemneaza cei cei 6 secretari generali adjuncti, secretarul international si cei 8 secretari regionali ai partidului, fara a fi nevoie de aprobarea altor foruri de conducere din partid.

Intrebat de G4Media daca urmeaza sa fie numit in aceasta functie, Silviu Manastire a declarat: ”nu confirm si nu infirm”.

La randul sau, Lucian Bode, secretar general si ministru de Interne, a declaratca ”desemnarile de secretari generali adjuncti le voi discuta mai intai in partid si apoi le voi face publice”.

Citeste si: Manastire, trompeta PSD: „Oare de ce nu mai ies #hastagii in Piata?! Hai cu ‘au trebuit sa moara oameni’”

In 2021, Manastire a publicat pe Facebook un mesaj batjocoritor la adresa protestatarilor anti-PSD din Piata Victoriei. In contextul incediului de la spitalul „Matei Bals”, el a pus semnul egal intre acest incident si incendiul de la Colectiv.

”Funky Hastag, Funky Calistru, hai in Piata Victoriei sa cerem dreptate pentru mortii de la Bals, omorati in guvernarea Citu de un sistem sanitar criminal! Oare de ce nu mai ies #hastagii in Piata?!

Hai cu demisia la Sanatate!? Hai cu ‘au trebuit sa moara oameni‘ (afirmatie facuta de Klaus Iohannis dupa incendiul de la Colectiv – n.red.), hai cu ‘mafia userista din sanatate’, care in loc sa rezolve caldura in spitalele din Bucuresti isi pune oamenii in functii! Cata ipocrizie!

Ni se explica doct ca asta e viata, in spitale se mai si moare! Evident, niciun sef nu va plati, Arafat ramane, Voiculescu ramane, #hastagii sunt pusi pe facut bani…

Apropo de bani, unde sunt ONG-urile alea bine finantate si ingrasate de ambasade, de baietii din multinationale, alea cu materiale promotionale profi si cu agentii de creatie si branding in spate? Unde este #declicul, #vavedem, #rezist, unde este celebra Funky Citizens?

Aaaa, sss, Funky Citizens este in patul lui Citu! Sa nu deranjam, noi suntem deontologi…”, a scris Silviu Manastire pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Trei europeni au fost arestati in Iran la o „adunare satanista”. Toti cei 260 de oameni prezenti la petrecere au fost arestati

Fortele de securitate iraniene au arestat peste 260 de persoane, inclusiv trei cetateni europeni, la…

2 ore ago

Ciolos: „Daca chiar aveti curaj, haideti sa ne vedem la o dezbatere cu capii de lista la alegerile europarlamentare”

Europarlamentarul Dacian Ciolos afirma ca partidele, cu exceptia REPER, ''isi ascund'' candidatii la alegerile pentru…

2 ore ago

Un ucrainean care incerca sa fuga in Romania a fost impuscat in cap la granita. Ce pedeapsa risca granicerul

In Transcarpatia, un politist de frontiera a impuscat mortal un civil care incerca sa treaca…

4 ore ago

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

8 ore ago