Surse – Strategia stupida cu care Dragnea vrea sa il contracareze pe Klaus Iohannis. Cum crede seful PSD ca 3,2 milioane este mai mult decat 6,2 milioane

politica

Surse din PSD citate de Antena 3 anunta ca Liviu Dragnea si-a stabilit deja strategia de reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila. 

Astfel, Antena 3 sustine ca Liviu Dragnea va ignora toate mesajele care vor veni de la Cotroceni. Seful PSD vrea, in acest mod, sa il izoleze pe presedintele Iohannis, mai afirma postul condus de Gadea. Reeamintim ca PSD a obtinut aprox. 3,2 milioane de voturi la alegerile parlamentare, in timp ce presedintele „izolat” are 6,2 milioane de voturi.

Premierul Viorica Dancila a declarat ca, pentru ea, „viata merge inainte” dupa ce Iohannis i-a solicitat demisia.

„Categoric, pentru mine viata merge inainte si duc mai departe implementarea programului de guvernare”, a spus Viorica Dancila, intr-un interviu la Romania TV, intrebata de moderatorul emisiunii daca concluzia este ca viata merge mai departe, dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea. Seful statului a invocat disputa Guvern – BNR si memorandumul privind mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim.

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa aproximativ noua ore, intr-un interviu la Romania TV, a carui prima parte a fost difuzata vineri seara.

Ea a spus ca nu va demisiona pentru ca nu are niciun motiv, ca s-a simtit jignita de aprecierile presedintelui Klaus Iohannis si ca va merge mai departe. „Voi merge mai departe. Presedintele nu are atributii in a demite un prim-ministru”, a afirmat Dancila. Ea a mai sustinut ca presedintelle „dorea sa medieze o disputa imaginara intre Guvern si BNR, dar, in acelasi timp, vrea un razboi intre Guvern si Administratia Prezidentiala”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: