Sustinatoare Sorina Pintea: „PSD-ul e om de omenie, ne-o dat bani in jab. Doctorita noastra, care salveaza vieti de oameni, e la arest”

news

Cateva zeci de manifestanti s-au strans joi seara in fata Palatului de Justitie din Baia Mare pentru a o sustine pe Sorina Pintea. Multi dintre acestia, in mare parte pensionari din PSD, credeau ca Pintea este o „doctorita care salveaza vieti”. Sorina Pintea este de fapt economista.

„Cine-i mai voteaza, tiganii si boschetarii! Noi nu-i votam, noi ii votam care ne-o dat bani in jab. PSD-ul e om de omenie, ne-o dat bani. Sa traim pensionarii!

Neamtul o fost prieten cu Nicu Ceausescu. Acolo o fost primar, Nicu Ceausescu, la Sibiu. Un om care nu are copii, acela nu trebuie sa conduca tara”, a spus o pensionara.

„Sorina Pintea o infiat o fetita, dar neamtul o infiat copii?”, a spus o alta pensionara de langa ea.

„Eu am venit sa iau apararea la doctorita, dar ma razbun si pe alte probleme. Neamtul zici ca-i un robot, iese drept ca un robot si isi bate joc de noi, de tot poporul roman. Doctorita noastra, care salveaza vieti de oameni, e la arest”, a mai spus prima pensionara.

Aceasta avea in brate o coala de hartie pe care era scria „Aceasta nu e Romania normala”.

Filmare postata pe Facebook de Aurora Danciu:

„O sa tragem justitia la rost. Nu se poate asa ceva, de cinci zile de cand e arestata nu a mancat nimic. Este o justitie analfabeta”, a declarat un pensionar participant la protest  pentru Antena 3.

„Sorina Pintea este o valoare pentru acest oras. Nu se poate sa terorizezi un om care-i pe moarte. Nici UE nu poate accepta asemenea abuzuri. Nu e flagrant, a fost o minciuna, o manipulare media, oamenii sunt usor de manipulat”, a mai spus o pensionara.

„Justitia nu e corecta in tara asta. A plecat Kovesi, nici ea nu a fost corecta. Eu nu l-am votat pe Iohannis, nici pe Ludovic Orban. Ce a facut Iohannis in ultimele patru luni?”, s-a plans o alta pensionara.

Mai mult despre: ,

Comentarii: