Sute de oameni la inmormantarea interlopului Buricea, traficul in Braila a fost „paralizat”. El avea certificat de revolutionar, “luptator cu rol determinant”

news

Traficul in Braila a fost „paralizat”, joi, la inmormantarea interlopului Dumitrel Buricea, anunta presa locala.

Cortegiul funerar a plecat in jurul orei 12.00 din fata restaurantului Modern, locul unde a fost depus trupul neinsufletit vreme de 2 zile, spre cimitirul din Vidin. Sute de persoane l-au insotit pe ultimul drum pe interlopul care facea legea in oras in anii 1990-2000.

Zeci de masini de lux fac parte din cortegiu, dar si trei autospeciale pline de coroane aduse de apropiati in semn de respect, scrie Info Braila.

In varsta de 73 de ani, interlopul suferit recent un accident vascular. De la Braila, el a fost transferat cu un elicopter la o unitate medicala din Capitala, unde a murit, la varsta de 73 de ani.

Interlopul a fost operat de conferentiarul dr. Cornel Toader, medicul de casa al pesedistilor braileni, cei care, de altfel, l-au trimis acolo, cu un elicopter din bani publici comandat de presedintele CJ Braila Chiriac Francisk, subliniaza Info Braila.

”In contextul inmormantarii, pe raza municipiului Braila nu au fost instituite restrictii de circulatie, insa politistii sunt prezenti in vederea dirijarii traficului rutier, pentru evitarea aglomeratiei, in cazul in care situatia o va impune”, a transmis Politia.

La inmormantare au venit si reprezentantii clanurilor interlope Cordunenii la Camataru, mai scrie Info Braila.

Buricea avea si titlul de “luptator cu rol determinant” la Revolutia din 1989, scrie debraila.ro.

Gruparea infractionala condusa de clanul Buricea era specializata in trafic de persoane, proxenetism si spalare de bani si opera in Austria, Elvetia, Germania, Belgia, Italia si Spania. Ea a intrat in atentia DIICOT in 2017.

Dupa o serie de 34 de perchezitii, la Braila si in orasul german Karlsruhe, autoritatile au confiscat masini scumpe, sute de mii de euro, salupe, bijuterii scumpe, 18 ceasuri de luix, telefoane, laptopuri si alte bunuri de valoare, scria Obiectiv Vocea Brailei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: