Sute de refugiati au fost prinsi cu MINCIUNA in Austria. Ce au decis autoritatile

externe

Politia din Austria a expulzat sute de imigranti din tara pentru ca au mintit in ceea ce priveste tara de provenienta, relateaza Express.

Oficialii din Austria au observat ca multi refugiati nu vorbesc limba locului din care au declarat ca provin. Traducatorii din provincia Carinthia, aflata la granita cu Slovenia, spun ca au constatat o crestere foarte mare a numarului de oameni care incearca sa treaca fraudulos de punctele de control. Mai mult de 3.000 de oameni trec zilnic granita lunga de 115 de kilometri a Carinthiei. Nu au fost oferite cifre exacte, insa oficialii au confirmat ca cel putin 100 de oameni, aproximativ 3 procente din cei ce sosesc, sunt zilnic trimisi inapoi.

Migrants

 

„Credem ca unii din ei vor sa profite de situatie, desi stiu foarte bine ca au sanse foarte mici de a primi azil in Austria si Germania”, a declarat un purtator de cuvant al politiei. Acesta nu a specificat insa ce nationalitati sunt declarate in mod fals sau de unde vin de fapt imigrantii respectivi. E un lucru bine cunoscut faptul ca refugiatii din conflicul sirian sunt tratati mai mult decat generos, acest lucru ducand la o dezvoltare a comertului cu pasapoarte siriene false in orasele port din Turcia unde oamenii trec fraudulos granitele UE.

Carinthia este acum asaltata de fluxul de imigranti ce incearca sa intre in Austria, multi dintre acestia fiind dusi cu autocare direct in Germania, destinatia lor predilecta. Provincia din sud a devenit un nou punct de interes, in timp ce la punctul principal de trecere din Styria, in est, sunt amplasate bariere de urgenta si sunt impuse masuri de control.

Migrants3

Noul plan de a pacali oficialitatile in ceea ce priveste tara de origine apare pe fundalul confirmarilor ca un milion de imigranti au intrat in Europa de pe mare in 2015. Dintre acestia, 850.000 au intrat prin Grecia, mai precis prin Lesbos. 150.000 au ales Italia ca destinatie, in timp ce un numar mic a fost inregistrat in Spania si Malta. Fata de 2014, cand in Europa au intrat 216.000 de imigranti, numarul a crescut de aproape cinci ori in 2015.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: