Tabara pastilatilor din PSD anunta lupta mare la Congres cu tabara Dancila: „Codrin Stefanescu sa revina si sa se bata pentru functia sa”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu declara razboi celorlalte tabere din PSD, despre care spune ca sunt controlate de „servicii”. El il indeamna pe Codrin Stefanescu sa „revina si sa se bata la Congres pentru functia sa in conducerea PSD!”.

„Apriga batalia intre servicii pentru conducerea PSD… Cu toata dragostea, exista o singura „aripa” legitima in PSD: a celor care NU isi tranzactioneaza principiile prin paduri, a celor care NU isi bat joc de oamenii care ne-au votat si in 2012, si in 2016 crezand in acel „dreptate pana la capat”! In 2012, eram cetateanul care vota cu incredere si de care isi bateau unii politicieni joc! Acum, ma incapatanez sa fiu politicianul care se va asigura ca nu isi bat altii joc, din nou, de cetateni!

…E ultima batalie pe care sunt dispus sa o duc pentru a salva acest partid. Si asta pentru ca le sunt fidel oamenilor care ne-au votat! Dar daca, dupa Congres, PSD intra definitiv in sacosa Noii Securitati, atunci va fi vremea pentru a continua lupta in alt cadru politic! O spun raspicat! Asa NU se mai poate!

…Dar nu pot lupta singur, in PSD, pentru oamenii care ne-au votat. E nevoie ca cei din aripa neteleghidata sa se faca auziti! Acum, mai mult ca oricand! Prin urmare, ii indemn sa iasa PUBLIC si sa vorbeasca. Ii transmit public lui Codrin Stefanescu ca e foarte important sa revina si sa se bata la Congres pentru functia sa in conducerea PSD! Sunt multi, foarte multi oameni care ii cer asta! Sunt sigur ca stie! …In rest, cunoasteti punctul meu de vedere. Olguta Vasilescu, Serban Nicolae si toti ceilalti colegi care chiar s-au opus Noii Securitati in toti acesti ani ar trebui sa faca parte din conducerea PSD!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

De asemenea, Plesoianu anunta ca va candida si pentru functia de presedinte al Romaniei.

„In ce ma priveste, voi merge mai departe si VOI CANDIDA la alegerile prezidentiale din acest an. Asa cum am promis! Iar candidatura va fi din partea PSD doar daca nu va fi intre timp acaparat complet…”, mai spune Plesoianu.

Comitetul Executiv National al PSD a votat, cu majoritate, propunerea organizarii unui Congres al partidului pe 29 iunie, reuniune in cadrul careia ar urma sa fie schimbat statutul si sa fie aleasa o noua conducere, a anuntat vineri, la finalul reuniunii, presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau.

„A fost o propunere facuta de catre doamna presedinte interimar, propunere care s-a supus la vot si a fost adoptata cu majoritate. Va fi un Congres cu alegeri, schimbarea statutului, in prima parte, si a doua parte a Congresului inclusiv, cred, cu validarea candidatului la functia de presedinte al Romaniei”, a declarat Badalau.

El a confirmat ca data Congresului va fi 29 iunie. Badalau a precizat ca in cadrul Congresului va fi ales un nou Birou Politic.

Presedintele PSD Giurgiu a adaugat ca, pana la Congres, este necesara si o adaptare a programului de guvernare la „nevoile de astazi”.

„O sa trebuiasca sa facem un program politic pe care sa-l prezentam la Congres pentru cetateni, trebuie sa adaptam programul de guvernare la nevoile de astazi si, asa cum va spuneam, probabil sa validam si candidatul la Presedintie”, a spus Badalau.

El a informat ca o va sustine pe Viorica Dancila la functia de presedinte al PSD, daca aceasta isi va depune candidatura.

Mai mult despre: ,


Comentarii: