Tara mafiotilor. Dragnea si Carmen Dan reactioneaza dupa ce un comisar de politie apare stand in genunchi in fata sefilor sai din minister

news

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a dispus o ancheta dupa ce in presa au aparut imagini in care seful Serviciului Control din cadrul Politiei de Frontiera Aurelian Miu ingenuncheaza in fata unei mese la care stau mai multi chestori din minister, inclusiv Gelu Oltean, fost sef serviciului secret al Ministerului de Interne.

Ziarul National a publicat marti seara imagini cu unu barbat – despre care afirma ca este Aurelian Miu – ingenuncheat in fata unei mese pe care se afla sticle si pahare si la care stau mai multe persoane. Publicatia sustine ca scenele s-au petrecut la ultimul etaj al cladirii in care se afla sediul Politiei de Frontiera si ca la masa sau in incapere se mai aflau, in afara de Gelu Oltean, care conducea la acel moment DGPI, chestorul Ioan Buda, fost secretar de stat al MAI si actualul inspector sef al Politiei de Frontiera, chestorul Marcel Ardelean, seful Directiei de Supraveghere si Controlul Trecerii Frontierei, precum si alti sefi de structuri din Politia de Frontiera.

comisar

Miercuri dimineata, ministerul a anuntat declansarea unei anchete, confirmand si ca barbatul din imaginile prezentate este Aurelian Miu.

„Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a dispus verificari pentru lamurirea acestei situatii iar la finalul acestora vor fi prezentate si masurile administrative”, anunta MAI.

In opinia institutiei, „imaginile si informatiile aparute in spatiul public sunt de natura sa afecteze exercitarea respectivei functii, pentru care este nevoie de autoritate profesionala si probitate morala”.

O reactie a venit si de la liderul PSD. Liviu Dragnea considera ca este inadmisibil sa se intample asa ceva in orice structura din Ministerul de Interne.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: