Tara PSD-ului. Hotii au spart un post de politie, au furat probe. Jaful a avut loc in comuna lui Adrian Nastase

politica

Sediul postului de politie din localitatea Cornu, judetul Prahova, a fost spart. Hotii au furat mai multe componente IT care erau sigilate si constituiau corpuri delicte in cadrul unui dosar penal. In Cornu, Adrian Nastase detine o vila si o ferma.

Surse judiciare au declarat, corespondentului Mediafax, ca spargerea a fost data marti.

Persoane neidentificate au reusit sa intre in sediul postului de politie din Cornu de unde au furat mai multe componente IT care se erau sigilate si depozitate in sediul Politiei, fiind corpuri delicte intr-un dosar penal.

Sursele citate au precizat ca a fost deschisa o ancheta si se fac cercetari pentru furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Campina.

„In ziua de 20 august a.c., ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul ca din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate si sigilate ca obiecte corp delict. In prezent, cercetarile sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe langa Judecatoria Campina, in vederea identificarii autorilor si luarea masurilor ce se impun”, a anuntat si Politia Prahova.

Mai mult despre:


Comentarii: