Targul de Craciun din Sibiu, in topul site-ului global de turism Big 7 Travel alaturi de targurile din Bruxelles, Berlin si Chicago

life

Targul de Craciun din Sibiu se afla pe locul 10 in topul Pietelor de Craciun din lume realizat de Big 7 Travel in fiecare an, depasindu-le pe cele din Amsterdam, Londra, Madrid, Washington sau Budapesta potrivit Turnul Sfatului.

In Piata Mare o roata mare, un carusel si o casa a lui Mos Craciun. „Vinul fiert, turta dulce si castanele prajite sunt toate in meniu, dar pastrati loc pentru specialitati locale precum Kurtoskalacs si cozonac”, este descrierea portalului de turism.
Big 7 Travel estimeaza ca targul de Craciun din Sibiu va avea peste 400.000 de vizitatori, in timp ce popularitatea pe TikTok se ridica la 773.900 de afisari.

In fiecare an, cele mai bune 50 de targuri de Craciun au fost alese in functie de mai multi factori precum popularitatea retelelor sociale, varietatea vanzatorilor, mancarea, divertismentul, traditiile locale, numarul de vizitatori, sugestiile scriitorilor Big 7 Travel si premiile anterioare.

Pe primul loc se afla Targul Winter Wonders din Bruxelles, Belgia, urmat de Gendarmenmarkt din Berlin, Germania si Christkindlmarket de inspiratie bavareza din Chicago, SUA.

Top 10 este completat de Piata de Craciun din Birmingham Frankfurt (Birmingham, Marea Britanie), Satul de Craciun Palatul Belvedere (Viena, Austria), Targul de Craciun din Cracovia (Dresda, Germania), Targul de Craciun din Cracovia (Cracovia, Polonia), Targul de Craciun din Galway (Irlanda) si Zagreb Advent (Croatia).

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: