Tariceanu, acuzatii delirante la adresa protestatarilor #rezist. Sustine ca au fost antrenati in „strainatate” sa divizeze Romania

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca, pe langa oamenii onesti care ies la mitinguri, sunt protestatari care nu stiu exact de ce ies in strada, singura sursa de informare fiind Facebook-ul., iar altii sunt platiti din strainatate.

„Problema e ca cei care sunt mai galagiosi nu vor sa accepte rezultatul alegerilor. Iesirea oamenilor in strada ne duce la concluzia ca aceste demersuri, unii sunt poate curati in ceea ce fac, dar sunt unii care sunt manevrati din strainatate. Au fost invatati cum sa procedeze la mitinguri, cum sa provoace jandarmii. (…) Unii participa fara sa stie. Altceva in afara de pagina de Facebook nu citesc, li se pare adevarul absolut si asa dau curs unor astfel de demersuri. Retelele de socializare joaca un rol foarte prost in ceea ce inseamna informarea. Nu numai la noi, din pacate, ci si in alte tari”, a declarat Calin Popescu Tariceanu, la Antena 3.

Acesta a mai spus ca presedintele a avut un rol de jucat in divizarea societatii.

„Sper ca toate aceste modificari, care nu sunt suficiente, sa mai ajute Romania in revenirea la normalitate. In momentul de fata este o fractura uriasa. Presedintele aici ar fi avut un rol de jucat, dar ma intreb daca mai poate sa joace un astfel de rol, deoarece vin alegerile anul viitor. Nu putem lasa societatea sa ramana fracturata in acest fel”, a mai spus presedintele Senatului.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: