Tariceanu, drepti in fata lui Dragnea. Seful Senatului vrea si el comisie de ancheta in cazul SPP

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa din cadrul scolii de iarna a TLDE, ca nu a contestat utilitatea SPP, dar informatiile aparute in ultima perioada ar putea fi luate in considerare pentru a infiinta o comisie de ancheta, decizia urmand sa fie luata la urmatoarea intalnire a Coalitiei.

”In ceea ce priveste utilitatea SPP, eu nu am contestat-o niciodata, insa, avand in vedere informatiile care au aparut in spatiul public privitoare la o implicare politica a serviciului, putem sa luam in considerare infiintarea unei anchete. Putem sa discutam si despre infiintarea unei comisii de ancheta. Nu am facut-o, dar in proxima sedinta a Coalitiei vom avea o discutie in acest sens”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

De asemenea, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca o comisie de ancheta a SPP nu poate fi „evitata” si asteapta sa fie invitat pentru a vedea ce intrebari i se vor pune. De asemenea, a spus ca el crede ca si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ar vrea sa fie infiintata aceasta comisie.

„Nu cred ca putem evita o comisie de ancheta parlamentara. l-am vazut pe domnul Vela ca se agita sa faca ceva acolo un fel de audiere, sa-l acopere pe domnul Pahontu. Cred ca trebuie facuta o comisie de ancheta parlamentara, asteptam sa se mai stranga lucruri”, a opinat Liviu Dragnea, citat de news.ro.

Intrebat daca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este de acord cu aceasta comisie, Liviu Dragnea a raspuns: “Cred ca da, eu stiu?”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: