politica

Tariceanu, explicatie ridicola pentru Dragnea. De ce a plecat in concediu tocmai cand seful PSD dorea suspendarea presedintelui

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a explicat duminica plecarea din tara, desi Liviu Dragnea anuntase pentru luni sedinta a coalitiei, spunand ca isi luase biletele pentru patru zile, stiind ca sesiunea extraordinara a Parlamentului se va finaliza.

„Dupa cum stiti, Parlamentul intra de obicei in vacanta de la 1 iulie. Noi am discutat ca vom face o sesiune extraordinara care va dura o saptamana. In functie de asta ne-am programat o vacanta foarte scurta de 4 zile in strainatate. Dar sesiunea extraordinara s-a extins pentru doua saptamani. Intre timp imi luasem biletele sa plec in aceasta scurta vacanta care ar fi cazut in afara sesiunii extraordinare. Cand sunt absent, deleg atributiile mele unui vicepresedinte, Adrian Tutuianu de la PSD, timp de 4 zile. Asta e tot. Simplu si clar”, a declarat Calin Popescu Tariceanu, la Romania TV.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a delegat atributiile de conducere, in intervalul 9-11 iulie, senatorului PSD Adrian Tutuianu, care este si vicepresedinte al Biroului permanent al Camerei superioare a Parlamentului, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Decizia delegarii atributiilor de catre Calin Popescu Tariceanu, a fost luata de conducerea Senatului, miercuri, 4 iulie.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

2 ore ago

Taiwan isi va dezvolta propriul „Starlink”: „Este crucial pentru siguranta insulei”

Liderii taiwanezi lucreaza la un nou sistem ambitios de sateliti pentru a mentine insula online…

2 ore ago

Purtatoarea de cuvant a MAE rus, Maria Zaharova, se plange de atitudinea „ostila” a tarilor baltice: „Vom raspunde cu masuri asimetrice”

Conform agentiei Reuters, Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe a transmis,…

2 ore ago

Scandal intre suveranisti. Razvan Constantinescu: „George Simion este un golan”

Medicul Razvan Constantinescu, devenit celebru in perioada pandemiei prin negationism si promovarea de teorii conspirationiste,…

5 ore ago