Tariceanu, reactie furibunda la Antena 3 fata de acuzatiile DNA. Procurorii au dovezi ca a incasat o spaga de 2 milioane de euro

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri seara, ca noile acuzatii ale DNA la adresa sa sunt o dovada ca „a inceput campania electorala”. „Fabrica de dosare marca DNA lucreaza”, a mai spus Tariceanu.

„Una dintre cele mai plauzabile variante este ca a inceput campania electorala. Faptul ca am ramas consecvent atitudinii de a combate abuzurile din justitie au deranjat anumite cercuri de putere oculta, care isi doreste sa mentina controlul.

Fabrica de dosare marca DNA lucreaza. Au esuat cu dosarul pe marturie mincinoasa, au scos inca unul. Srata cu lucreaza statul de drept in Romania”, a declarat Tariceanu, miercuri seara, la Antena 3.

Sursele judiciare precizeaza Tariceanu ar fi primit un comision de 10 la suta din valoarea unui contract pentru licente software Microsoft. Valoarea spagii ar fi de 2 milioane de euro. In dosar au fost pusi deja sub invinuire doi intermediari.

Reprezentantii Parchetului General au precizat, ca DNA a transmis procurorului gceneral un referat al cauzei in vederea sesizarii Senatului pentru formularea unei cereri de efectuare a urmaririi penale fata de un senator, pentru infractiunea de luare de mita, presupus a fi savarsita in perioada in care acesta a exercitat o functie in cadrul Guvernului Romaniei, fara insa a preciza nume.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: