Tatal unei celebre prezentatoare de la Antena 3 a fost plantat de Gabriela Firea in conducerea uneia dintre firmele municipalitatii

news

Mihai Iosub, tatal prezentatoarei Sabina Iosub de la Antena 3, a fost numit in conducerea Companiei Municipale Iluminat Public Bucuresti SA, una dintre zecile de companii infiintate de primarul Gabriela Firea. 

Mihai Iosub va fi membru al Consiliului de Adminiustratie, functie bine remunerata. Informatia a fost data publicitatii de catre consilierul general Ciprian Ciucu (PNL):

iosub

Fiica lui Mihai Iosub, este una dintre cele mai cunoscute¬†figuri de la Antena 3, ea moderand emisiunea „Be EU”. Relatiile dintre Antena 3 si Gabriela Firea, fosta prezentatoare a acestui post, au rams in continuare extrem de stranse. Trustul Intact beneficiza de numeroase contracte grase se promovare a unor evenimente lansate de Primaria Capitalei.

Opozitia a acuzat in mai multe randuri ca Gabriela Firea a infiintat aceste companii municipale pentru a putea cheltui fonduri publice in mod netransparent si pentru a oferi functii bine platite clientelei de partid.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: