Teapa de neuitat, Garbovan a ramas somera. Avalansa de glume pe retelele de socializare: „Chris Terhes are nevoie de o sefa peste secretare”

news

Avalansa de glume pe Facebook dupa ce Klaus Iohannis a respins categorig propunerea Vioricai Dancila ca Dana Garbovan sa fie ministru al Justitiei. Numerosi jurnalisti si analisti o ironizeaza pe fosta judecatoare. Garbovan a demisionat din magistratura, sperand ca va fi numita ministru.

„Doamna Garbovan tocmai a ramas somera. Sper ca are varsta de pensionare”, spune ironic jurnalistul Mircea Marian.

„In locul lui Iohannis, daca tot a respins propunerile de ministri, in seara asta as semna revocarea din functia de judecator a Danei Girbovan, apoi as astepta cererea domniei sale de reprimire in magistratura aprobata de Savonea, pardon, Sectia pentru judecatori a CSM, dar as semna decretul de numire prin noiembrie. De ce? Asa, de al dracului”, scrie Virgul Burla, jurnalist de investigatii.

„Eu zic sa clipeasca de doua ori doamna Girbovan, ca sa o salveze Savonea. Cat se mai poate, ca in curand nu o sa se mai poata nimic cu mafiuta. (…) Domnule, cum e viata asta. Acum ai un serviciu ok, salariul bunicel vine lunar pe card, te iubeste si mafiuta, te asteapta si pensia speciala de magistrat. Si, pac!, iti apare o proasta in cale si nu mai ai nimic. Of”, noteaza Ramona Ursu.

„Cred ca doamna Girbovan scrie acum o cerere de reprimire in magistratura”, se amuza Emilian Isaila.

Sociologul Sebastian Lazaroiu: „Partea buna e ca Garbovan se poate inscrie in PSD, la vedere”.

„Fosta judecatoare a ajuns acum fost viitor ministru. La Lia Savonea a durat 30 de secunde, cu Klaus Iohannis cam un minut. Dana Girbovan, un CV repede, circula vestea ca europarlamentarul PSD Chris Terhes cauta o sefa peste secretarele lui de la Bruxelles!”, scrie si jurnalistul Ionel Stoica.

Iohannis a anuntat miercuri ca respinge toate propunerile lui Dancila.

„Resping propunerea pentru ministrul justitiei. Nu voi tolera sa fie ignorat votul dat in 26 mai, cand s-a blocat prin votul romanilor programul PSD si ALDE de a destructura justitia, de a opri lupta anticoruptie si de a baroniza total Romania. PSD si ALDE sunt vinovate pentru dezastrul actual, pentru politizarea institutiilor si nu voi tolera propuneri care sunt total impotriva valorilor democratice in care cred majoritatea romanilor si in care cred si eu”, a spus Iohannis, referindu-se la Garbovan.

 

Mai mult despre:

Comentarii: