Televiziunea lui Ghita, atac DISPERAT impotriva procurorilor DNA: „Am fost supusi unor TORTURI psihice”

politica

Romania TV, post fondat de Sebastian Ghita, a invitat in studiouri apropiati ai unor condamnati sau urmariti penal pentru a lansa acuzatii impotriva procurorilor DNA. Acestia sustin ca fost „torturati pesihic” pentru a face denunturi.

„Faci un denunt si scapi. Aceasta este tactica de aur a anchetatorilor”, sustin angajatii lui Sebastian Ghita de la Romania TV. Postul ii da ca exemplu pe  Gheorghe Grecu, implicat in dosarul fostului judecator CCR Toni Grebla si pe un inculpat din dosarul Rovinari, care a declarat ca a fost amenintat de anchetatori cu 15 ani de inchisoare daca nu va denunta intelegerea dintre Victor Ponta si Dan Sova.

La Romania TV si-a facut aparitia sotia lui Dorin Lazar Maior. Fost lider PSD si sef al unei organizatii de revolutionari, acesta a fost adus de curand din Dubai, unde incerca sa evite executare unei pedepse de sapte ani de inchisoare pentru santaj.  Ea a afirmat ca procurorii de la DNA Brasov i-au cerut ei si sotului ei, Dorin Lazar Maior, sa faca denunturi despre liderii de seama ai PSD, precum Ion Iliescu sau Adrian Nastase. Totodata, Florina Maior a declarat ca ea si sotul ei au fost supusi unor torturi psihice pentru semna denunturi deja scrise de procurori.

„Mie mi-a cerut sa ii denunt pe oamenii de langa sotul meu si de la varf si de la nivel local, din PSD…Iliescu, Nastase, inclusiv din dosarul de santaj, procurorul Selaru i-a pus denunturile scrise, doar sa le semneze si asta e eliberarea ta, Dorin nu a vrut sa semneze si a spus, bun, atunci mai stai, ia-ti condmnarea ca asta iti este soarta…si pe mine m-a amenintat procurorul ca ma condmana 10 ani daca nu fac denunturile pe care le vrea el. Si am spus ca este exclus”, a declarat Florina Maior pentru Romania TV.

Florina Maior a mai spus ca sotul ei, Dorin Lazar Maior, a fost torturat psihic ca sa faca denunturi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: