Teodorovici anunta ca Dragnea face parte din „familia PSD”: „A gresit, il dam afara? Ne-au facut sa nu putem sa pronuntam numele presedintelui Dragnea”

politica

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, la Craiova, ca Liviu Dragnea „nu trebuie dat afara din familie”.

In fata unei sali pline de pesedisti, dupa ce presa a fost data afara din sala, Teodorovici s-a plans ca pesedistii sunt facuti „hoti” si „criminali” si, mai mult, „ne-au facut sa nu putem sa pronuntam numele presedinteui Dragnea”. El a tinut sa spuna, in aplauzele salii, ca Dragnea „face parte din familie”.

„Ne-au facut sa nu putem sa pronuntam numele presedintelui Dragnea. De ce? Dom’le, am spus-o si la televizor, n-am avut o relatie buna cu Liviu Dragnea, toata lumea o stie. (…) Care mai de caremai viteaz acum, s-au gasit toti vitejii. Culmea, colegi de-ai nostri. A fost al nostru, cu bune si cu rele, a fost al nostru. Un copil care greseste in casa, sparge farfuria sau ceasca cu cafea, il dai afara din familie? Nu, il chemi, il inveti, ii spui ce are de facut in mod corect. Dragnea a facut multe lucruri bune. Este al nostru, sa nu ne fie teama sa spunem ce avem de spus (aplauze furtunoase)”, a declarat Teodorovici.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, si presedintele executiv, Eugen Teodorovici, au participat marti la Conferinta PSD Dolj, care a avut loc la Centrul Multifunctional Craiova.

Mai mult despre: ,

Comentarii: