Toate conturile lui Malin Bot au fost blocate pentru amenzi de peste 15.000 lei din partea Jandarmeriei: „Este un abuz scandalos” – Video

news

Malin Bot anunta ca toate conturile sale bancare au fost blocate, fara preaviz, in urma unei interventii a Primariei Timisoara pentru a fi executate amenzile Jandarmeriei. Insa toate amenzile erau contestatate de Malin Bot, procesele fiind castigate in prima instanta sau chiar definitiv.

Malin Bot a precizat ca nu a primit nicio instiintare sau preaviz din partea Primariei Timisoara.

„Pana la urma a gasit #ciumarosie o cale sa ma blocheze total financiar, cu ajutorul administratiei PNL din Timisoara. In prag de sarbatori, primaria liberalului Nicolae Robu, mi-a facut un ‘cadou’ pe cinste: Mi-a blocat toate conturile fara preaviz, chipurile ca sa execute toate amenzile Jandarmeriei. Faptul ca am castigat in instanta procesele e irelevant pentru administratia primarului PNL, ei sunt servitorii fiscali ai Jandarmeriei Romane = PSD.

Asa ceva numai in Romania se putea intampla, sa castigi procesele si ei sa te execute silit, fara sa te anunte in prealabil sau sa ceara vreo informatie. Toate amenzile sunt contestate in instanta si aproape toate castigate, restul sunt pe rol sau in recurs.

Legal nu aveau voie sa execute nimic. De ce face administratia PNL exces de zel pentru PSD nu pot intelege. Dincolo de toate abuzurile publice ale Jandarmeriei, cum e posibil ca administratia orasului Timisoara sa isi abuzeze fiscal astfel un contribuabil, executand orbeste si fara niciun discernamant, orice cerere venita de la Bucuresti?

Cum e posibil ca Jandarmeria Romana sa isi permita sa ceara executari silite stiind ca sunt procese pe rol si ca ei pierd procesele? Cum e posibil sa nu te informeze ”organul” de executare fiscala si sa te trezesti ca afli cand vrei sa platesti cu cardul, ca totul e blocat, poprit, executat silit? Ce tara e asta in care esti abuzat in asemenea hal, numai si numai pentru ca ai atitudine impotriva unor hoti?”, informeaza Malin Bot.

Malin Bot a precizat pentru aktual24.ro ca amenzile primite din partea Jandarmeriei, pentru care i s-au blocat conturile, se ridica la peste 15.000 de lei. In total, Jandarmeria i-a dat amenzi in valoare de peste 20.000 de lei.

„Avocatul meu spune ca asa ceva nu a auzit in toata cariera lui: Executare silita pentru amenzi castigate, inclusiv pentru una in care Justitia s-a pronuntat definitiv.

Este incredibil, oameni buni, ce aflu. Mi s-a pus sechestru pe conturi inclusiv pentru o amenda la care am castigat procesul in forma definitiva. Astazi am primit motivarea si cand am verificat in lista cu amenzile pentru care s-au blocat conturile, am constatat ca era acolo.

Deci, sunt executat silit pentru amenzi castigate in prima instanta si una castigata definitiv, la Tribunalul Bucuresti. Este un abuz scandalos care era relatat, intr-o tara normala in toata presa si ducea la consecinte penale si demisii. La noi presa tace complice din motive de patroni penali. Imi este sila de complicitatea lor cu astfel de mizerii”, mai spune Malin Bot.

Mai mult despre: ,

Comentarii: