Toni Neacsu, avocatul familiei Dragnea, da de gol planurile sefului PSD: „Adevaratul ministru propus la justitie nu este Nicolicea”

news

Toni Neacsu, avocat in dosarul lui Liviu Drahnea privind angajarile fictive de la CJ Teleorman, afirma ca PSD urmareste de fapt sa numeasca pe altcineva ca ministru al Justitie, nu pe Eugen Nicolicea.

„PSD-ul e pe cale sa gafeze iar, mai grav decat o face DNA cerand preschimbarea termenului in dosarul Bombonica. Intrebarea este, cat timp vom sta fara un ministru al justitiei titular si de cate sesizari pe conflicte juridice la CCR va fi nevoie pana vom avea un titular. Pana atunci, interimatul la Ministerul justitiei e cea mai buna scuza pentru neadoptarea ordonatelor de urgenta obligatorii pentru recastigarea statului de drept Romania.

Pentru cine m-a intrebat, am avut alte sfaturi privind strategia de urmat, insa asta insemna asumarea ‘dreptatii pana la capat’. Nu te vulnerabilizezi cand pesedintele Romaniei este in campanie electorala exact pe tema justitiei si cand ministrul demis este expert in proceduri constitutionale. Adevaratul ministru propus la justitie, si nu este d-ul Eugen Nicolicea, mai are de asteptat pana isi intra in portofoliu”, a scris Toni Neacsu pe Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri ca Eugen Nicolicea, propus sa preia Ministerul Justitiei, stie procedurile, are cunostinte juridice foarte bune, este foarte riguros, iar partidul are ”foarte multa incredere” in el.

„Este o propunere foarte buna. Este un om care stie procedurile, care are cunostinte juridice foarte bune, care este foarte riguros si in care tot partidul are foarte multa incredere”, a declarat Liviu Dragnea, la Parlament, la finalul Comitetului Executiv National al PSD.

Intrebat despre suspiciunile legate de certificatul de revolutionar obtinut de Nicolicea si de facultatea absolvita de acesta, Dragnea a spus: „Exista niste suspiciuni la nivelul opiniei publice pentru faptul ca Parchetul General nu vrea sa ia nicio decizie, nicio masura in cazul furturilor de case al familiei Iohannis. Mi-au spus niste oameni din opinia publica”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: