Toparlania PSD. Ciolos ii spune „doamna”, Olguta reactioneaza: „Ciolos, ascunde-te in gaura de sarpe, ai fost zero barat la guvernare!”

politica

Lia Olguta Vasilescu are o noua iesire agresiva, tinta ei fiind de data aceasta Dacian Ciolos. Liderul PLUS a declarat, vineri, ca „declaratiile doamnei Olguta Vasilescu sunt la fel de iresponsabile cum iresponsabila a fost si guvernarea PSD”. 

„Ciolos, am preluat de la tine o datorie publica de 37 la suta si am scazut-o la 35 si cu un deficit sub 3 la suta! Ascunde-te in gaura de sarpe, nu ne mai da lectii, ca ai fost Zero barat la guvernare!

Am inteles ce faceti: avioane, rachete, platite musai in decembrie, nu in ianuarie ca sa salvam deficitul, vanzare CEC si Hidroelectrica, plus promisiunea ta care e portul Constanta si aeroportul Otopeni! Dar sa ma acuzi pe mine ca sunt cu rusii cand vicepremierul guvernului vostru a studiat la rusi, iar eu nici nu am calcat pe acolo, nu e prea mult?”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Dacian Ciolos a criticat anterior afirmatiile Liei Olguta Vasilescu, facute la Antena 3. Ea a spus ca Guvernul Orban face cheltuieli iresponsabile, care vor arunca bugetul in aer, prezentand ca exemplu cumpararea de rachete, acestea urmand sa fie achizitionate pana la sfarsitul anului. Ea a sustinut ca nu exista nicio gaura la buget, din contra, ar fi chiar un surplus de 19 miliarde de lei.

„Declaratiile doamnei Olguta Vasilescu sunt la fel de iresponsabile cum iresponsabila a fost si guvernarea PSD. Adica, faci guvernare dupa ureche, dai banii acolo unde-ti convine, cand iti convine, nu conteaza ca ai semnat contract, nu-l platesti pentru ca nu vrei tu. Cam asta e logica in care a guvernat PSD-ul.

(…) Daca noi, astazi, mai putem atat cat putem sa platim salarii si pensii e pentru ca avem un sector economic si antreprenorial care a rezistat, dupa parerea mea, la asaltul la care a fost supus si de modificari de legislatie, si de modul in care s-au facut controalele pana acum, si de modul in care statul nu si-a respectat angajamentele contractuale. Si mai ai pretentia ca aceste companii sa vina si sa plateasca darile la stat, ca tu sa-ti bati joc de modul in care cheltui banii respectiv”, a spus Dacian Ciolos la Digi24.

„Sigur, suntem intr-o situatie foarte dificila, mi-a spus si domnul Orban. Mi-a spus ca incearca sa gaseasca solutii ca sa reduca atat cat pot cheltuielile care mai pot fi reduse acum, pe sfarsit de an, si mai ales sa gandeasca un buget care sa permita investitii anul viitor. Pentru ca daca noi nu dam drumul la investitii sau nu continuam investitii care au fost incepute, n-avem nicio sansa”, a adaugat Dacian Ciolos.

Mai mult despre: ,

Comentarii: