„Am tot fost acuzat”. Dacian Ciolos isi lasa adversarii fara aer, anunta pentru ce functie politica va candida la alegeri

politica

Dacian Ciolos a anuntat, marti, la RFI, ca va candida la alegerile europarlamentare, care vor avea loc in 2019. El a precizat ca obiectivul partidului Miscarea Romania Impreuna este ca, dupa alegerile parlamentare din 2020, sa poata forma un Guvern.

Intrebat daca va candida la alegerile europarlamentare din 2019, Dacian Ciolos a raspuns: „Lucrurile astea o sa le discutam in partid, dupa ce partidul va fi infiintat, dar personal, da, imi doresc acest lucru. Am tot fost acuzat in ultima vreme ca nu mi-am asumat pana acum niciodata o candidatura si in conditiile acestea, am spus ca daca intru in politica, voi candida la primele alegeri, oricare ar fi ele. Deci in masura in care primele alegeri vor fi alegeri europarlamentare si cu atat mai mult cu cat am o experienta pe domeniul acesta, daca in partid vom considera ca asta e o solutie buna si ca pot sa aduc un plus, voi candida”.

„Si aceasta candidatura o s-o integram intr-o abordare mai larga, pentru ca obiectivul nostru este ca in 2020 la alegerile parlamentare, dupa alegerile parlamentare din 2020, sa putem fi parte a guvernarii, sa putem forma un Guvern”, a mai precizat fostul premier.

Dacian Ciolos a anuntat vineri ca a depus la tribunal actele pentru infiintarea partidului Miscarea Romania Impreuna, desprins din platforma civica Romania 100.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: