Trafic bara la bara pe Valea Oltului dupa ce un sofer a blocat ambele sensuri de mers

news

Un brailean in varsta de 25 de ani a fost arestat de politisti pe Valea Oltului dupa ce a blocat DN7, pe ambele sensuri de mers timp de 30 de minute, s-a blocat in masina si apoi a incercat sa fuga, potrivit Ora de Sibiu.

„La data de 10 octombrie, politistii din Valcea au fost sesizati de catre lucratorii de la drumuri care desfasurau lucrari in zona Cornet, judetul Valcea despre faptul ca, un conducator auto a blocat traficul pe DN 7. A fost solicitat sprijinul politistilor din zona, moment in care acesta s-a blocat in masina, refuzand sa respecte indicatiile politistului ajuns la fata locului. A fost solicitat sprijinul colegilor, moment in care barbatul a plecat cu masina, ignorand semnalele politistilor, fiind oprit de catre un echipaj in zona Calinesti”, au transmis reprezentantii IPJ Valcea.

Intrucat barbatul nu s-a supus indicatiilor politistilor si a devenit recalcitrant, a fost imobilizat si dus la sediul politiei.

„Incident grav pe Valea Oltului… Un individ cu un BMW, posibil drogat, a depasit toata coloana oprita la lucrari si era sa-l loveasca pe angajatul care dirija traficul, s-a blocat in interiorul masinii si blocheaza sensul de mers spre Valcea… Politia este prezenta la fata locului, doar prezenta si atat… Negociaza cu drogatul… Incredibil… P.S. A fost incatusat dupa ce a intentionat sa loveasca politistii cu BMW-ul din dotare”, a scris un participant la trafic in grupul de Facebook INFO TRAFIC SIBIU.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: