politica

Traian Basescu intra in razboi cu BOR, cere legalizarea prostitutiei: „Din lasitate, sacrificam mii de tinere pe care le impingem sub controlul unor derbedei”

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca sustine legalizarea prostitutiei, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane, si acuza „lasitatea” unor politicieni si care „nu si-au asumat sa treaca peste niste suparari ale BOR” si nu au promovat o lege in acest sens.

„Dimensiunea traficarii tinerelor, fie ca-s tinere din liceu, fie ca-s tinere care nu sunt la liceu, in mod deosebit din mediul rural, este un fenomen. Este generalizata aproape in mediul rural si trebuie actionat in modificarea politicii penale fata de astfel de actiuni. Sunt multi nefericiti barbati care nu-si gasesc o partenera si recurg la astfel de gesturi, cred ca a venit timpul sa repunem in discutie legalizarea prostitutiei ca solutie de diminuare a traficului ilegal de carne vie”, a spus Traian Basescu joi seara, la B1 TV, citat de news.ro.

Acesta dat exemplul Germaniei, Olandei si Belgiei unde prostitutia este legalizata si femeile sunt protejate.

„Daca vreti, sunt pe mana statului nu sunt pe mana pestilor (prostituatele – n.r.)” a spus Basescu

El a acuzat „lasitatea” unor oameni politici care „nu si-au asumat sa treaca peste niste suparari ale BOR-ului, in primul rand”.

„Din lasitate, sacrificam mii de tinere pe care le impingem sub controlul unor derbedei, unor nenorociti care le lasa fara bani, fara viitor si uneori le lasa si fara viata” a spus Basescu

Fostul sef al statului a spus ca Romania este „unul din marii furnizori de carne vie” din Europa si ca trebuie gasita o solutie pentru ca acest lucru sa se schimbe.

Fostul pesedinte a spus ca trebuie modificata legislatia in probleme de rapiri, viol, sau eliberare conditionata, dar referindu-se la proiectul de OUG privind modificarea legislatiei penale facut public joi, ca intrarea „de indata” in domiciliul unei persoane este „riscanta”, aratandu-se convins ca prevederea conform careia se poate intra de indata in domiciliu nu va fi validata de Curtea Constitutionala.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Noua capitala a Egiptului, de peste 58 de miliarde de dolari, prinde viata. Metropola va avea 6,5 milioane de locuitori

In incercarea de a rezolva problema supraaglomerarii din Cairo, guvernul egiptean a decis, acum aproape…

5 minute ago

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

2 ore ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

2 ore ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

4 ore ago

Nicusor Dan locuieste cu chirie in Bucuresti. Sotia, din Vaslui, vrea sa aiba casa lor, insa „n-am avut nici bani, nici timp sa cautam o casa”

Primarul general Nicusor Dan, care locuieste cu chirie in Bucuresti, sustine ca nu are ca…

2 ore ago