Traseist PSD-UDMR, numit subprefect in Bistrita. In septembrie a candidat in alianta cu PSD

politica

Presedintele UDMR Bistrita-Nasaud, Decsei Attila, care la alegerile locale din septembrie anul trecut a candidat in alianta cu PSD la Consiliul Judetean, a fost nominalizat pentru functia de subprefect din partea Uniunii, potrivit anuntului publicat pe pagina de socializare a filialei dupa sedinta Biroului Permanent Judetean de luni dupa-masa.

„Prin decizia Biroului Permanent Judetean al UDMR, persoana nominalizata pentru functia de subprefect al judetului Bistrita-Nasaud este domnul Decsei Atilla. Decsei Attila are 42 ani, este presedintele organizatiei judetene UDMR Bistrita-Nasaud, din anul 2010. (…) Principalul obiectiv al sau a fost redobandirea reprezentarii comunitatii maghiare in Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, inregistrand un rezultat in acest sens dupa 12 ani de munca sustinuta. In 2020 a fost ales consilier judetean si presedinte al Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud”, au scris cei de la UDMR Bistrita-Nasaud pe Facebook.

Decsei Attila lucreaza ca inginer sef la Sistemul de Gospodarire a Apelor Bistrita-Nasaud, mentioneaza Agerpres.

La ultimele alegeri locale, UDMR a decis sa candideze la Primaria Bistrita si la Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud in alianta cu PSD, ALDE si Pro Romania, sustinand in acelasi timp candidatii social-democrati pentru functia de primar al municipiului, respectiv de presedinte al Consiliului Judetean.

A doua functie de subprefect al judetului Bistrita-Nasaud va fi ocupata de o persoana nominalizata de USR.

In ceea ce priveste functia de prefect, nu vor exista schimbari, actualul prefect Stelian Dolha, fost prim-vicepresedinte al PNL Bistrita-Nasaud, fiind in continuare sustinut de catre liberali.

Mai mult despre:

Comentarii: