Traseistul Cimpeanu, singurul ministru laudat de Antena 3 si Chirieac: „Are o imagine excelenta”

politica

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, are parte de laude excesive din partea a lui Bogdan Chirieac si a lui Razvan Dumitrescu (Antena 3). Cei doi sustin ca ministrul, care a trecut prin trei partide, „are o imagine excelenta”.

„Fiindca vorbeam despre comunicare, comunicarea ministrilor USR este mult peste cea a ministrilor din PNL. Vedeti ca de la PNL, locul intai la comunicare este ocupat de ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Categoric, are o imagine excelenta”, a declarat Bogdan Chirieac intr-un live pe DC News.

„Si este si cel mai urmarit ministrul de catre telespectatori”, a tinut sa confirme Razvan Dumitrescu.

Cimpeanu a explicat la inceputul mandatului de ministru de ce a trecut prin trei partide.

„Acuzatia de traseism politic as vrea s-o lamuresc: Am intrat pentru prima oara in politica in anul 2016, dupa ce am facut parte apolitic dintr-un guvern politic, sustinut de ALDE intr-un guvern cu PSD. Am fost pentru prima oara membru ALDE in 2016, am parasit acest partid in mod voluntar pentru a construi o alta initiativa, de centru-dreapta – Pro Romania. Nu am avut sanse cu acest proiect, din care am fost exclus. Si acum in PNL. Cam asta e tot”, a spus ministrul Educatiei la Digi24.

Citeste si: Primul protest in Piata Victoriei fata de noul Guvern. Tudor Chirila, indignat de numirea traseistului Sorin Cimpeanu ca ministru al Educatiei

Tudor Chirila si fondatoarele Asociatiei „Daruieste Viata”, Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, au protestat pe 23 decembrie in Piata Victoriei fata de numirea lui Sorin Cimpeanu ca ministru al Educatiei.

„Multumim noului Guvern pentru oportunitatea de a protesta, din nou, in frig. Am crezut ca acest guvern nu ne va face asta, nu va calca in picioare zecile de nopti petrecute in frig impotriva hotiei, coruptiei si imposturii.

Un mesaj pentru oamenii noi in politica: compromisul are o limita. Ati depasit acea limita, acceptand sa fiti colegi cu cel ce a sustinut plagiatorii si a perpetuat un sistem de educatie invechit si fara perspectiva.

Nu asta e calea, nu asta asteptam de la voi. Am sperat ca sunteti altfel, inca mai speram”, a scris Oana Gheorghiu pe Facebook.

„Sorin Cimpeanu este traseist politic dovedit, un sustinator al plagiatorilor dovedit. O dezamagire fata de cum PNL si coalitia de guvernare vad ceea ce ar trebui sa se intample al guvernare. Vreau sa-i intreb pe cei de la USR PLUS, care promoveaza meritocratia, daca li se pare normal ca un traseist si un individ care a incercat sa apere teze de doctorat plagiate sa se afle in fruntea Ministerului Educatiei”, a spus Chirila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: