Trei ministri au absentat de la sedinta de guvern de astazi. Acestia vor fi dati afara din Executiv de catre Dragnea

politica

Ministrii care l-au sustinut Mihai Tudose, inainte ca acesta sa demisioneze din functia de premier, au absentat de la sedinta Executivului de miercuri, care a fost prezidata de premierul interimar, Mihai Fifor.

De la sedinta Guvernului au lipsit vicepremierul Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, precum si cel al Fondurilor Europene, Marius Nica, anunta Mediafax.

Toti trei l-au sustinut public pe Mihai Tudose, in timpul conflictului cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, inainte ca acesta sa piarda sprijinul politic al PSD si sa demisioneze.

Premierul interimar, Mihai Fifor, a tinut sa le multumeasca ministrilor prezenti pentru ca ”in toata aceasta perioada” au depus eforturi in ministerele coordonate pentru ca activitatea sa decurca in mod normal.

”Suntem intr-o sedinta de Guvern absolut normala, in care lucram in temeiul legii cu atributiile pe care le are un guvern in situatia in care noi ne aflam. Prin urmare, continuam sa gestionam fara niciun fel de problema activitatile administrative, curente, pe care le avem si vom face lucrul acesta fara niciun fel de problema”, a adaugat Fifor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: