Trump s-a sucit dupa alegeri. Declaratia sa razboinica la adresa tuturor MUSULMANILOR tocmai a fost eliminata de pe site-ul de campanie – VIDEO

externe

Donald Trump, atac, hamas, zero sanse, presedinte

Donald Trump a eliminat de pe site-ul sau de campanie declaratia prin care cerea ca tuturor musulmanilor sa le fie interzis accesul in Statele Unite, informeaza The Independent.

In noaptea alegerilor, cand victoria lui Trump incepea sa se configureze, pagina de pe site-ul sau care cuprindea declaratia privind musulmanii a fost stearsa. Link-ul paginii ii directioneaza acum vizitatori catre o alta pagina unde votantii sunt incurajati sa doneze pentru campoania lui Trump.

Declaratia privind musulmanii a fost prezenta pe site in dimineata alegerilor din 8 noiembrie, insa cache-ul pastrat online arata ca spre noaptea continutul a fost redirectionat.

Trump a fost dur criticat pentru aceasta declaratie, facuta la scurt timp dupa atacurile de la Paris, din noiembrie 2015. Insa Trump si aliatii sai au insistat ca interzicerea intrarii musulmanilor in SUA are legatura cu „siguranta americanilor” si nu cu discriminarea pe baze religioase.

Staff-ul de campanie al lui Trump nu a putut fi contact de jurnalisti pentru explicatii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: