Tudor Chirila, mesaj taios pentru ministrul Liviu „Genunche” Pop: „Cand am scris ‘am copiat la mate si la sport’, era pentru efectul comic. Azi absurdul e normalitate”

news

Si Tudor Chirila il ironizeaza pe ministrul agramat al Educatiei, Liviu Pop, dupa anuntul potrivit caruia elevii vor avea manual la Sport.

„Cand am scris versurile „am copiat la mate si la sport” din piesa „18 ani”, partea cu sportul genera efect comic tocmai prin absurditatea continuta de actul copierii la o materie in care partea teoretica nu prea poate fi despartita de partea practica.

Mai ales la elevii de liceu. Viata ne invata ca absurdul poate deveni normalitate. Probabil ca vreo tipografie emergenta are nevoie de contracte cu statul. Ce imagine elocventa cu elevii de liceu tocind manualele de sport tolaniti in varful patului”, a scris Tudor Chirila pa pagina sa de Facebook.

Luat peste picior de internauti, ministrul Educatiei, Liviu „Genunche” Pop, a gasit solutia pentru a nu mai fi tinta ironiilor. Suparat dupa atatea mistouri, Pop… si-a sters contul de Facebook.

Amintim ca, de cateva zile, ministrul agramat al Educatiei nu se mai opreste din aberat. Dupa ce a fost luat peste picior de toata lumea, pentru ca a anuntat manual pentru Educatie Fizica, Pop a declarat ca vrea si carte pentru Dirigentie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: