Tudorache-Diamante cere disperat sa fie votat PSD: „Pe 6 decembrie votezi sa te salvezi”

politica

Fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, acuza faptul ca Sectorul 1 a ajuns sa fie napadit de gunoaie de cand Clotilde Armand a devenit primar si le cere bucurestenilor sa voteze cu PSD.

Tudorache, inculpat de DNA intr-un dosar de abuz in serviciu si spalare de bani, a publicat mai multe imagini din Sectorul 1, sustinand ca prezenta gunoaielor pe strazi este cauzata de noul primar, Clotilde Armand.

Tudorache a publicat pe pagina sa si numerose videoclipuri electorale ale PSD prin care ii indeamna pe bucuresteni sa voteze cu PSD.

Clotilde Armand a acuzat Romprest, compania care asigura serviciul de salubrizare in Sectorul 1, ca a prezentat facturi supraevaluate in valoare de milioane de euro. Ea a anuntat ca refuza sa le achite.

In sedinta de vineri a Consiliului Local al Sectorului 1, ea a vorbit despre necesitatea unei reevaluari a relatiilor cu compania de salubritate Romprest. „Este un punct important, pentru ca Romprest reprezinta intre un sfert si o treime din bugetul nostru si (…) cei care verifica facturile Romprest au gasit niste servicii facturate, dar neprestate”, a explicat ea.

Potrivit primarului, autoritatea locala va trebui sa aiba un plan pentru eficientizarea tuturor serviciilor din subordine si sa acorde o atentie maxima la cheltuirea banului public. „Vorbesc de contracte prezente si viitoare, vorbesc de desfasurarea achizitiilor, vorbesc si de recuperarea prejudiciului cand au fost niste contracte defectuoase”, a indicat Armand.

Mai mult despre:

Comentarii: