Tudorache si hotii PSD vor infunda puscaria. Anuntul lui Clotilde Armand dupa marea victorie

politica

Clotilde Armand anunta ca nu se va lasa pana cand cei responsabili de tentativa de fraudare a alegerilor din Sectorul 1 nu vor fi pedepsiti. Marti noapte, s-a anuntat oficial ca a castigat alegerile cu peste o mie de voturi in plus fata de Tudorache.

“In 2016 ne-au furat voturile. Intr-o singura noapte au schimbat rezultatele. Si nu am renuntat. Am continuat batalia noastra in consiliul local. V-am promis atunci ca acesti corputi si mafia transpartinica din primarie trebuie sa dispara. Pentru ca aceasta institutie trebuie sa functioneze in interesul cetatenilor si nu a partidului. Au urmat patru ani grei de lupta in care s-au intamplat foarte multe.

Anul acesta au vrut sa ne fure din nou voturile. Si i-am prins in flagrant. Am stat si am pazit sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 zi si noapte. Am pazit fiecate vot. Si am iesit invingatori. V-am spus ca matematica invinge. Acum, va promit ca voi lupta cu toata forta mea sa fie pedepsiti toti cei responsabil de tentativa de fraudare a alegerilor.

Lucrurile nu vor ramane asa. Multumesc tuturor colegilor pentru efortul lor, multumesc sustinatorilor si criticilor mei. De acum incepem treaba. Si avem multe de facut impreuna”, a anuntat Armand.

Potrivit datelor publicate pe roaep.ro, au fost centralizate toate cele 166 sectii de vot

Potrivit datelor din procesele verbale, Clotilde Armand a obtinut 40,95% (36.454 de voturi). Contracandidatul sau, Dan Tudorache a obtinut 39,82% (35.447 de voturi).

Mai mult despre: ,

Comentarii: