Tudose anunta ce se intampla cu legile pe Justitie. Enervat, s-a rastit la reporterul Antena 3 si s-a strambat cand a auzit de Dragnea – Video

news

Premierul Mihai Tudose s-a rastit la reporterul Antena 3 atunci cand a fost intrebat ce se intampla cu pachetul de legi pe Justitie. Tudose a spus ca Tudorel Toader va merge saptamana viitoare la Bruxelles pentru a primi acceptul oficialilor europeni.

Tudose si-a dat ochii peste cap si a raspuns rastit la intrebarile insistente ale reporterului de la Antena 3. Acesta l-a intrebat insinuant daca se va amana din nou adoptarea pachetului de legi privind Justitia. „Deci, ce sa se amane, ce sa se faca? O s-o facem cand e gata”, a raspuns enervat premierul.

„Daca dumneavoastra credeti ca ministrul Toader a venit la Chisinau ca sa vorbeasca despre legile din Romania…a venit pentru a oferi sprijin si experienta noastra cu Uniunea Europeana pentru guvernul moldovean. O sa aflati cum arata reforma in justitie, domnul Tudorel Toader se va duce saptamana viitoare la Bruxelles va avea o discutie cu oficialii europeni si atunci o sa aflati si dumneavoastra. O sa facem reforma cand e gata. Cand e gata inseamna terminat discutiile cu societatea civila, terminat discutiile si dezbaterea cu Bruxelles-ul, trimisa la Parlament si facuta in Parlament”, a detaliat premierul la Antena 3.

Solicitat sa comenteze criticile lui Liviu Dragnea privind intarzierea cu care este adoptat pachetul de legi pe Justitie, Tudose s-a enervat din nou

„In ultimele doua saptamani de cand conduc guvernul pot sa va spun ce am facut pe acest domeniu”, a spus premierul strambandu-se.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: