Tudose il anunta pe Ciuca ca se pune de un puci in PNL: „Unii zic ca prin septembrie”. Rares Bogdan ar fi capul razmeritei

politica

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD), un apropiat al premierului Ciolacu, anunta intr-o postare pe Facebook ca anumiti „baieti destepti” din PNL ar intentiona sa il debarce pe Nicolae Ciuca de la sefia partidului. El sugereaza ca in fruntea pucistilor s-ar afla Rares Bogdan.

„Fantomele liberale roz cu buline. In ultimele zile asistam la “atacuri” suburbane la adresa Prim-Ministrului Ciolacu. Atacuri venite din partea unor “lideri marcanti” pnl..

Ce-i mana pe ei in lupta?

Deficitul bugetar? Nu… Ca’ e opera lor!Si nu Ciolacu a imprumutat 100 miliarde E in ultimii trei ani…..

Pensiile speciale? Nuuu! Ca’ au avut trei prim-ministri… si nu presedintele PSD este beneficiar de pensie speciala, ci al lor!

Si atunci oare ce i-a apucat?!?

Nu cumva a inceput sezonul de vanatoare in PNL? Cu un scenariu in care niste baieti destepti din PNL pun pe unii mai putin destepti sa provoace replici de la PSD impotriva actualei conduceri PNL? Si apoi sa-si valorifice experienta recenta de a schimba rapid conducerea (zic unii ca prin sept)….

Iar apoi, dupa catastrofa PNL de la europarlamentare, sa vina ei, baietii liberali destepti si sa-i rada si pe cei mai putin destepti si sa fie ei sefi PNL cand se fac listele la Parlament… eventual Guvern…. Si intre timp sa vrei sa lasi impresia ca-ti pasa de tara…….

Dar… fantomele fac galagie pana cand aprinzi lumina…( cu moderatie la consumul de energie caci ati avut “grija” si de asta!)”, a scris Tudose pe Facebook.

Dupa discutiile purtate luni dimineata, la sediul central al PNL, de catre mai multi lideri liberali cu ministrul de Finante, Marcel Bolos, pe tema masurilor fiscale, prim-vicepresedintele Rares Bogdan a declarat ca trebuie gasite „formulele optime”, care sa nu afecteze sistemul privat.

„Cu un stat gras nu poti sa mergi inainte. Statul roman este un stat foarte gras. Trebuie sa gasim formulele optime, in special care sa nu afecteze sistemul privat. Motorul economiei poate fi, in prezent si in viitor, economia privata, companiile atat straine, cat mai ales companiile romanesti care trebuie intarite si ajutate.

Nu cred ca trebuie sa ne gandim la cresterea impozitului pe dividende in niciun caz, la scaderi de plafoane la microintreprinderi”, a spus Rares Bogdan la sediul central al PNL.

El a sustinut ca PNL nu este de acord cu impozitul de 1% pentru locuintele mai scumpe de 500.000 de euro. Liberalul a mai precizat ca, in ceea e priveste impozitul la tutun, acesta este mult mai mic in Romania fata de restul Europei.

„Romania, la tigari electronice, a platit asa numitul tutun rece 3% impozit. Toata Europa platea o medie de 44%-48%”, a spus Rares Bogdan.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: