Tudose, blocat de peste 2 ore pe A2, o zdrobeste pe Dancila: „Fereasca sfantul sa mai confunde sexul cu cex-ul si sa se mai si inmulteasca”

politica

Fostul premier PSD Mihai Tudose, blocat de peste doua ore pe A2, le cere nervos lui Razvan Cuc si Vioricai Dancila sa „se se duca acasa”. El ironizeaza si gafa lui Dancila din CEX-ul de joi, cand a spus „sex” in loc de CEX.

„N-ar vrea mormanul de incompetenta numit Cuc si cu foarte ‘harnicul’ si inutilul director de la CNAIR sa stea ei asa in picioare pe A2, pe la km 80 si ceva, unde intai sunt cozi de km unde se sta si abia apoi e deviat pe sensul opus pe o banda ca sa ocolim un santier ‘arheologic’ unde nu lucreaza nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetenta Cuc sa stea acolo ca sa-i poata multumi toata lumea personal?

P.s. Mai e o varianta, sa se duca acasa, de tot!! Am scapat de Romania lui Dragnea, asa cum spunea Rovana Plumb, si am ramas cu Romania lui Dancila si a lui Cuc…. Fereasca sfantul sa mai confunde sexul cu cex-ul si sa se mai si inmulteasca…

Pps. Postare in calitate de sofer care si-a platit rovinieta si care sta de 2 ore si jumatate pe autostrad”, a scris Tudose pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a facut o noua gafa, joi, in sedinta Comitetului Executiv al PSD.

Chiar inainte de a supune la vot calendarul alegerilor interne, ea a declarat: „Eu cred in acest sex…”, referindu-se, de fapt, la CEx, scrie Hotnews.ro.

Replica ar fi starnit reactii din partea social-democratilor din sala, ceea ce a facut-o pe Viorica Dancila sa se corecteze. „Pardon, CEx, nu sex.”

Mai mult despre: ,

Comentarii: