„Tudose este europarlamentar ca mi-a furat mie mandatul”. Acuzatii reciproce de hotie intre Ponta si Tudose

politica

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, l-a acuzat marti pe Mihai Tudose ca i-a „furat” mandatul de europarlamentar.

„Domnul Tudose este europarlamentar ca mi-a furat mie mandatul. Tudose l-a furat si a fugit, dar sa-i fie de bine, sa fie sanatos cu ce-a furat”, a spus Ponta la Digi 24.

Mihai Tudose a candidat pe pozitia a treia pe lista Pro Romania la europarlamentare, in conditiile in care Victor Ponta era pe primul loc. Partidul a obtinut doua mandate, iar Ponta s-a retras, astfel ca Tudose a devenit eurodeputat.

Duminica, Mihai Tudose a scris pe Facebook ca Ponta ii va fura ceasul lui Robert Negoita, noul aliat politic al acestuia.

“Tupeu sau frica? Sau ambele…. Citat din Ponta, azi, cu ocazia ,,aliantei” cu Robert Negoita si partidul sau: Ma bucur ca toti cei sceptici, toti cei neincrezatori, toti cei care credeau in “scenarii” si jocuri de culise – au inteles azi ca PRO Romania este cu adevarat o Alternativa la PSD si PNL (nu anexa unui alt Partid)!!! Incheiat citatul…

Deci cum sa anunti ca esti pe picioarele tale, unic si irepetabil, tocmai cand anunti ca te-ai bagat sub poalele altcuiva?!? Cum sa faci asa cevaaaa?!?! Cat tupeu iti trebuie?!?

Imi pare tare rau de Robert… Avea un ceas frumos la mana… Nu o sa-l mai aiba dupa ce va sta un pic cu Victor….”, a scris Tudose pe Facebook.

Pro Romania, partid condus de Victor Ponta, si formatiunea lansata de primarul sectorului 3, Robert Negoita, Partidul Bucuresti 2020, vor constitui o alianta in perspectiva alegerilor locale din Capitala.

Alianta Pro Bucuresti 2020 a fost prezentata, duminica, intr-o conferinta de presa, de Ponta si Negoita.

Victor Ponta a spus ca il sustine pe Robert Negoita pentru Primaria sectorului 3, dar si pentru Primaria Capitalei – atat in 2020, cat si in 2024.

Mai mult despre: ,

Comentarii: