Tudose este iritat rau din cauza declaratiei lui Dragnea. Numeroase ironii, remarci rautacioase si apropouri acide intr-un interviu la RTV

politica

Mihai Tudose a parut serios afectat de declaratia lui Liviu Dragnea, potrivit careia nu este un om calm, o dovada in acest sens fiind interviul difuzat sambata de Antena 3, in care, in cele 40 de minute, a pronuntat de 12 ori cuvintele „nervos”” si „nervozitate” si de 10 ori cuvantul „calm”, scrie Mediafax.

O medie arata ca la mai putin de doua minute, premierul Mihai Tudose a spus cuvintele „nervos””, „nervozitate” si „calm”. Reactia sefului Executivului vine dupa ce presedintele PSD a declarat ca Tudose nu este foarte calm.

Drept raspuns, Tudose a promis ca va ramane la fel de nervos si in 2018, iar daca sunt ministri care se plang de atitudinea sa au trei secunde sa isi scrie demisia.

„Vi se pare ca dupa 27 de ani de nefacut nimic in anumite zone mai poti sa fii calm? Eu cred ca cine este calm pe anumite zone nu intelege absolut nimic din ce se intampla. Daca trebuie sa fiu calm ca nu avem autostrazi dupa 27 de ani de democratie, le urez succes celor care pot sa fie calmi, eu nu pot sa fiu calm. Nu avem spitale si eu sa fiu calm; nu pot sa fiu calm”.

„Da, daca a fi foarte ferm si a urmari niste termene si niste actiuni inseamna a fi nervos, atunci va spun ca o sa fiu nervos in continuare”.

„Nu stiu ce intelege domnia sa prin a fi nervos. Puteti sa il intrebati, banuiesc ca aveti telefonul domniei sale”.

„Asa sunt eu, mai nervos”.

„Sa fim nervosi, nu?”, a spus premierul cand moderatorul a adus in discutie legea pensiilor.

Iar raspunsul a fost similar si legat de constructtia de autostrazi:

”Am solicitat schimbarea domnului ministru Cuc pentru calmitatea de care dadea dovada. Am adus un ministru care si el este foarte nervos. E nervos, asa, vreo 16 ore pe zi si in ultima sedinta de guvern am prezentat public rezultatele nervozitatii noastre din ultimele doua luni cu niste autostrazi si drumuri rapide”

„Lucrurile se intampla. Chiar se intampla, asa, pe fond de nervozitate”.

„(N.r: Ministrul FE, Marius Nica) pare calm, pare calm. Nu, este la fel de nervos, de enervat si de suparat ca nu se intampla cat de repede trebuie. Avand acest motor mai nervos, cu mai multa adrenalina, lucrurile se intampla”

Ce va face premierul in 2018?

„Voi fi in continuare nervos, pentru ca am fost mult prea calmi in tara asta timp de 27 de ani, ca poate erau unii mai nervosi, constructiv asa, poate nu mai voerbeam ce mult autostrazi sau spitale ne mai trebuie. Au fost foarte calmi si acum sunt foarte smecheri”, a spus Tudose, la Antena 3.

Intrebat daca va avea o intalnire politica la final de an, premierul a raspuns in acelasi stil: „Nu sunt atat de masochis. A fost un an complicat. Nu, mai trebuie sa mai stam si cu cei dragi”

Joi seara, Liviu Dragnea a apreciat activitatea guvernului Tudose ca fiind una buna, remarcand ca premierul nu este un om calm.

„Eu sunt multumit de activitatea premierului Tudose. E un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. Pe de alta parte ritmul de munca de la Guvern in ultimele luni a fost infernal”, a spus Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: