Tudose le aduce aminte lui Carmen Dan si Dragnea de 10 August. Reactie la atacul virulent al lui Carmen Dan

politica

Razboi al declaratiilor intre fostul premier Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan. Ministrul l-a catalogat, marti, pe fostul premier drept ”badaran, oportunist, securist”, replica acestuia sosind in scurt timp.

Intrebata despre acuzatiile aduse de seful DGA, Catalin Ionita, Carmen Dan a atacat violent: „Nu as vrea sa lungim acest subiect, zicerile domnului Ionita. E un domn care si-a dorit sa fie personaj si a prins culoar. A tinut mortis sa se penibilizeze si domnul Tudose. E plina politica de domnisori frustrati care asa stiu sa se lupte cu femeile. Badaran, oportunist, securist, nu neaparat in ordinea asta”.

In scurt timp a aparut si replica fostului premier Mihai Tudose.

”Ramane cum am stabilit: o ‘duamna’ agresiva si minicinoasa, care in loc sa dea explicatii despre acuzatiile aduse din interiorul Ministerului de Intern cu probe certe, cu raport care cuprinde date clare, cu raport pus/retras pentru ca au fost fortati oamenii sa minta, in loc sa explice lucrurile astea, ea continua sa fie o mincinoasa agresiva, ca atata stie. Daca tot da astfel de declaratii pe la microfoane, altele decat cel gasit la ea acasa in priza, poate mai bine ne-ar explica cum e cu domnul Despescu.

A uitat sa explice si toate acuzatiile aduse domnului Despescu. Domnul Despescu a castigat procesul impotriva ei in instanta, niste judecatori s-au pronuntat, dar asta nu mai spune!

Daca tot face experimente de dat declaratii poate ne explica si cum a fost si cu evenimentele din 10 august, poate ne explica cum e cu microfoanele din priza, poate ne explica cum toate acuzatiile aduse domnului Despescu au fost demontate in instanta sau cum e cu raportul domnului Ionita, pe care poate il face public, pentru ca omul a refuzat functia, iar apoi a fost fortat sa o ocupe, dupa ce s-a schimbat primul ministru.

Cat despre fina aluzie la doctorate si alte lucruri de genul acesta, ‘duamna’ fiind un mare om de cultura si stiinta este cea mai indreptatita sa dea verdicte, eu exprimandu-mi convingerea ca eu am uitat mai mult decat a citit ea.

In concluzie: o mincinoasa dovedita, careia i s-a ordonat de la partid sa iasa public sa se spele. In rest, inchid dialogul cu acest personaj, care in curand va deveni de trista amintire, avand in minte si zicala ‘nu intra in dialog cu prostul, ca te dezgheata si te inunda!’”, a declarat Mihai Tudose pentru stiripesurse.ro.

Mai mult despre: ,

Comentarii: