Tudose, prins cu miciuna – Premierul desemnat a mintit fara nicio jena in propriul CV

news

Mihai Tudose a fost prins cu minciuna, chiar in CV-ul oficial. Academia Nationala de Informatii a SRI contrazice informatia din CV-ul premierului desemnat, Mihai Tudose, conform careia ar fi fost, lector, in 2011, si conferentiar universitar, in 2013, la aceasta institutie.

La solicitrea PressOne, biroul de presa al Academiei a precizat: „Domnul Mihai Tudose nu a fost incadrat niciodata la Academia Nationala de Informatii si nu a predat in cadrul Academiei nici ca profesor asociat”. Reprezentantii institutiei de invatamant superior subliniaza, insa, ca singura legatura a lui Tudose cu ANI a SRI este ca premierul desemnat a participat la un concurs pentru o pozitie de conferentiar universitar, dar nu a solicitat, ulterior, incadrarea ulterioara pe un post didactic.

In CV-ul sau, Tudose a scris clar: – in 2011, lector universitar – Academia Nationala de Informatii;

– in 2013, conferentiar universitar – Academia Nationala de Informatii.

Intr-un raspuns oferit pentru stiripesurse.ro, Tudose a admis ca a mintit: „Da! E corect ce spune Academia. Am luat titlul in vara lui 2014, iar materia era pentru 2015. Intre timp am intrat in guvern in decembrie 2014 si nu am mai mers sa predau fiindca am considerat ca nu le pot face pe ambele in acelasi timp. Nu aveam timpul fizic necesar. Tocmai de aceea nu se regaseste la venituri nici un leu de acolo si nici un contract de munca. Conform uzantelor universitare, daca nu te prezinti la post dupa ce incepe semestrul se disponibilizeaza postul.

Sunt acuzat ca nu am vrut sa fac doua lucruri prost. Nu m-am dus sa am o sursa de venituri suplimentara ramanand dedicat muncii de la minister”, a declarat prim-ministrul desemnat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: