Tudose, tinta ironiilor: S-a facut de tot rasul la Bruxelles dupa ce i-a dat lui Junker, din greseala, scrisoarea lui Dragnea pentru Soros

news

Mihai Tudose face prima deplasare pe plan extern de la preluarea mandatului pentru a se intalni cu mai multi oficiali europeni, printre care presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, si cel al Comisiei Europene, Juncker. Prilej cu care Florin Citu, senator PNL, il ironizeaza pe Tudose si povesteste, in gluma, cum s-a facut de ras Tudose la Bruxelles.

Premierul avea sarcina clara sa le inmaneze oficialilor europeni o scrisoare de la Dragnea. Tudose a uitat scrisorica in care Dragnea-l facea praf pe Juncker si gafele nu se opresc aici. Premierul PSD a incurcat borcanele si i-a inamant oficialului UE ceea ce era mesajul lui Dragnea pentru… Soros.

Iata intreaga povestioara, redata de Citu:

„Dragnea si scrisoarea pierduta…

De ce a plecat Tudose la Bruxelles? E postas. A fost nevoit sa duca cel mai important mesaj pe care Dragnea doreste sa-l transmita, de ceva timp, Comisiei Europene si in special lui Juncker.

Eu sper ca va aduceti aminte mesajul lui Dragnea. Sa va reamintesc “.Am vorbit si cu domnul Tariceanu, saptamana viitoare vreau sa trimitem o scrisoare oficiala presedintelui Juncker sa cerem explicatii de ce Comisia Europeana are astfel de atitudini, pentru ca astfel de atitudini nu pot avea decat o singura ratiune: sa sadeasca neincrederea in programul de guvernare pentru ca investitiile straine sa vina mai putine”.(Liviu Dragnea)

Asta a fost acum aproape 2 luni :).

Un povestitor mi-a spus cum au decurs lucrurile. In timp ce era in lift la Bruxelles (mijlocul lui de transport prefereat), Tudose a realizat ca a uitat scrisoarea. Scrisoarea in care Dragnea il facea praf pe Juncker. Asta in timp ce in biroul lui Juncker era o situatie incordata. Venea Tudose cu scrisoarea!!!

Se deschide usa si intra Tudose. Ridica mana si zice intr-o romana perfecta “I need 5 minutes”. Se duce repede intr-un colt si pe o foaie de hartie incropeste mesajul lui Dragnea. Asa cum si-l aminteste el. Il semneaza pe Liviu. Se intoarce si ii inmaneaza scrisoarea lui Juncker.

Juncker o ia, o citeste si i-o inmaneaza lui Orban care statea in dreapta lui. Orban al nostru, nu ala din Ungaria. Urmeaza cateva momente de liniste ciudata, dupa care toti izbunesc in ras. Tudose incurcase mesajele. Era mesajul lui Dragnea pentru Soros. Tudose se scuza si zice ca nu conteaza “adrisantul”, oricum mesajul e acelasi.

Va inchipuiti ce a urmat!

Asa s-a incheiat prima vizita de exceptie, peste hotare, a lui Tudose.

Inca un amanunt important, sa nu uit. De programul de guvernare nu s-a pomenit nimic. Desi a fost votat in Parlament nici Dragnea si nici Tudose nu vor sa-l mai aplice!!

Toate acestea se intampla in timp ce acasa Liviu isi face bagajele sa plece in Israel. Cu scrisoarea pentru Juncker, bineinteles. Problema e ca Israel nu e in UE. Sa vezi atunci show!!!

O vara fierbinte, mon cher!!!”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: