Tupeu mare, Tariceanu da lectii de bun-simt: „Cei care protesteaza o fac fara sa respecte regulile de comportament”

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, i-a atacat, sambata, pe cei care au protestat pe strazile marilor orase din Romania pentru independenta justitiei, sustinand ca nu „respecta regulile de comportament”.

„Cei care protesteaza o fac fara sa respecte regulile de comportament, adica legea. Protesteaza, dar fa-o rezonabil, daca te bazezi pe lucruri concrete, nu pe minciuni, ca Romania e o catastrofa”, a declarat Tariceanu intr-o conferinta de presa la Sinaia, la scoala de iarna a tineretului ALDE

El a tinut sa-i felicite pe europarlamentarii Norica Nicolai, Mircea Diaconu si Renate Weber pentru ca au „demontat minciunile” celorlalti europarlamentari in cadrul dezbaterii de la Strasbourg privind legile justitiei.

Apoi, el a tinut sa-i ia apararea condamnatului Darius Valcov.

„Pana la condamnarea definitiva, domnul Valcov are aceleasi drepturi ca oricare alt cetatean. E o problema care tine de el si de premier si ei trebuie sa trateze. (…) Daca vorbiti de dubla masura, ar trebui sa vorbiti in contextul unei decizii. Nu stiu despre ce dubla masura vorbiti pentru ca nu s-a luat nicio decizie”, a spus Tariceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: