Turbeaza pesedistii. Florin Citu are sanse mari sa fie propus premier de catre Klaus Iohannis

politica

Surse politice din PNL anunta ca Florin Citu, ministru de Finante, are sanse mari sa fie propus drept premier de catre Klaus Iohannis.

„Avem incredere in decizia presedintelui. Avem incredere ca va lua cea mai buna decizie pentru Romania, pe care o vom sustine. (…) Cu siguranta vom incerca sa strangem o majoritate”, a declarat Orban dupa consultarile cu Iohannis.

„Daca se va ajunge la alegeri anticipate, va fi rezultatul evenimentelor care se vor petrece in Parlamentul Romaniei. PNL actioneaza in conformitate cu prevederile Constitutiei, cu prevederile legale. Si in 24 februarie, parlamentarii PNL au fost prezenti, in timp ce PSD a chiulit”, a mai spus Orban.

Presedintele Iohannis urmeaza sa se consulte cu delegatiile PSD, USR, UDMR, PMP, ALDE, grupului parlamentar Pro Europa si grupului parlamentar al minoritatilor nationale.

„Dupa ce consult toate partidele parlamentare, ei imi vor prezenta opiniile, optiunile, poate unii vin chiar si cu propuneri de candidati. Voi face o analiza si daca reusim sa ne lamurim, mai exact daca reusesc eu sa ma lamuresc ce este posibil, s-ar putea sa avem maine deja o desemnare”, a afirmat, marti, Iohannis.

El a declarat ca in urma acestor consultari este posibil sa anunte o propunere de premier.

Mai mult despre: ,

Comentarii: