Uber a modificat preturile in Bucuresti, ce s-a schimbat cu aplicatia care ii enerveaza pe taximetristi

news

Compania introduce si in Romania posibilitatea de a afla tariful exact al curselor de la bun inceput, nu numai cel estimat, ca pana acum.

Uber introduce si pentru pasagerii din Romania “upfront pricing” – posibilitatea de a vedea tariful exact al curselor inainte de a face o comanda. Pana in prezent, utilizatorii puteau vedea doar o estimare a tarifului. Modificarea va intra in vigoare de miercuri, 14 februarie, de cand aplicatia va arata costul exact al unei curse inainte de a plasa o comanda, pentru mai multa claritate si o experienta mai buna a pasagerilor.

Astfel, o cursa de la Dristor pana la Gara de Nord, intr-o ora de varf, va fi de 15,63 de lei. O cursa de la Piata Victoriei pana la aeroport va fi de 26,09 lei.

Odata introdusa destinatia, tariful afisat de aplicatie va arata o suma exacta, care va include:

– distanta pana la destinatie, incluzand aici opririle multiple

– timpul estimat pe baza valorilor istorice de trafic

– tarifarea dinamica, atunci cand e cazul

– eventuale reduceri promotionale

Atunci cand intervine tarifarea dinamica, aplicatia Uber va afisa suma exacta si mesajul ca tarifele sunt marite ca urmare a cererii mari. Atunci cand tariful dinamic depaseste 3 X tariful de baza, utilizatorii vor fi notificati despre asta si li se va cere confirmarea, anunta Agerpres.

In situatiile in care pasagerii modifica destinatia, adauga o oprire pe parcurs sau timpul petrecut in cursa e mai lung decat cel estimat, aplicatia va actualiza corespunzator valoarea totala a cursei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: