UDMR s-a decis, anunta de care parte se va situa la consultarile privind noul guvern: „Trebuie sa mergem inainte pentru a ne realiza obiectivele”

politica

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, vineri pe pagina sa de Facebook ca UDMR are o „intelegere pe patru ani” cu PSD-ALDE, sugerand astfel ca este gata sa sustina viitorul guvern pe care il va forma Liviu Dragnea.

„Intelegerea noastra cu Coalitia condusa de PSD este pentru patru ani, cu conditia ca vom analiza situatia dupa fiecare sesiune parlamentara si vom decide cum procedam in continuare. Daca nu vrem sa ramanem blocati cu cele 6,5 procente ale noastre, trebuie sa avem un dialog cu cineva. In perioada urmatoare trebuie sa ne concentram pe impiedicarea atmosferei anti-maghiare sa creasca, pentru ca are foarte mult de suferit comunitatea noastra. Pe de alta parte, trebuie sa ducem lucrurile mai departe si sa nu renuntam la niciunul dintre obiectivele comunitatii”, a scris Kelemen Hunor pe Facebook.

Screen Shot 2017-06-23 at 14.35.03

 

Consultarile pentru formarea viitorului guvern vor incepe luni, la Palatul Cotroceni, cu liderii partidelor reprezentate in Parlament.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: