politica

Udrea se plange din puscarie: „Aproape toate mamele au incalcat legea pentru copiii lor. Sa ridice piatra cine crede ca nu a incalcat legea niciodata”

Fostul ministru Elena Udrea sugereaza intr-o postare pe Facebook ca a infaptuit ilegalitati din dragoste pentru copilul ei. „Aproape toate mamele au incalcat legea pentru copiii lor”. „Sa ridice piatra cine crede ca nu a incalcat legea niciodata sau ca in anumite conditii nu ar incalca-o”, mai sustine Udrea.

„Perioada sarbatorilor de iarna este cea mai grea din an in penitenciar, mai ales intr-unul de femei in care cele mai multe sunt mame. Pare ca toata tristetea din lume se aduna aici. Atmosfera este ciudata, o fractura intre decorurile si muzica prin care angajatii penitenciarului incearca sa redea cat de putin trairile Craciunului si suferinta detinuta de a fi departe de familie si mai ales departe de copiii.

Convorbirile telefonice pe care le-am ascultat fara sa vreau sub geamul camerei mele, ca si vizitele pe care femeile le-au primit in aceste zile s-au terminat in lacrimi. Durerea mare nu este pentru tine, ca adult iti poti gestiona mai usor sau mai greu emotiile decat pentru suferinta copiilor care plang si isi roaga mamele sa vina acasa macar de Craciun.

Sunt femei care au cate 4,6 chiar si 10 copiii, si sunt aici pentru ca au furat ca sa le de-a de mancare, iar acum copiii au ramas singuri cu bunici neajutorati ori cu tati complet depasiti de situatie, cei mai multi dintre avand deja destinele frante si probabil ei insasi vor ajunge sa incalce legea asa cum arata cercetarea sociologica facuta in SUA asupra copiilor a caror mame sunt in puscarie, iar in puscariile romanesti pe de alta parte nu se intampla nimic care sa duca la reabilitarea acestor femei, mai rau dupa ce ies de aici nu doar ca la fel ca atunci cand au intrat nu stiu sa munceasca, dar sunt lasate de izbeliste de stat odata ce au iesit pe poarta afara nimeni nu le angajeaza tocmai pentru ca au trecut prin inchisoare. Deci vor sfarsii prin a recidiva ca sa poata sa isi intretina copiii.

La intrebarea stupida pe care tot am auzit-o :De ce a furat daca stia ca are copiii care vor suferii ?

O sa dau doua raspunsuri:

1. aproape toate mamele au incalcat legea pentru copiii lor;
2. sa ridice piatra cine crede ca nu a incalcat legea niciodata sau ca in anumite conditii nu ar incalca-o.

Asa ca, in acest ocean de suferinta mi s-a parut nefiresc, strident sa nu va urez, ‘Sarbatori fericite’! Va spun acum cu intarziere sa aveti un an 2023 in care sa va fie bine, sa fiti buni si sa faceti bine!”, a transmis Udrea pe Facebook.

Reamintim ca Elena Udrea nu era nici macar insarcinata cand a comis faptele pentru care a fost condamnata.

La inceputul lunii aprilie 2022, Elena Udrea a fugit din Romania, inainte ca Instanta suprema sa confirme condamnarea de 6 ani inchisoare primita in dosarul Gala Bute. A fost prinsa apoi in Bulgaria.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea
Tags: elena udrea

Recent Posts

Un nou summit in format Ramstein va avea loc luni. Reuniune a ministrilor Apararii aliati privind sprijinul militar pentru Ucraina

Urmatorul summit in "format Ramstein" al Grupului de contact pentru aparare din Ucraina (UDCG) va…

36 de minute ago

Atac rusesc cu drone asupra Kievului si Odesei. Ucrainenii au lovit Sevastopolul duminica dimineata

Potrivit fortelor aeriene ucrainene, zonele afectate au inclus Kievul, regiunea Vinita din sud-vestul capitalei, regiunea…

42 de minute ago

Traficanti de droguri de mare risc, retinuti in Bistrita. Unul dintre ei este acuzat si de viol asupra unei persoane minore

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a…

2 ore ago

Regele Charles al III-lea va participa la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la „Ziua Z”, in Franta

Regele Charles al III-lea intentioneaza sa calatoreasca, luna viitoare, in Franta pentru ceremoniile care vor…

2 ore ago

Rusii folosesc prizonierii din Vovchansk, Harkov, ca „scuturi umane”, spun oficialii ucraineni. „Au existat si executii de civili”

Fortele rusesti au capturat zeci de civili in orasul de frontiera Vovchansk, a declarat un…

3 ore ago

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

4 ore ago