Tradare majora in tabara pucistilor. Dragnea a reusit sa-i cumpere pe Badalau si pe Oprisan. Badalau devine ministru de Interne

politica

Realitatea TV a anuntat, joi noapte, ca Liviu Dragnea a reusit sa il atraga de partea sa pe Niculae Badalau, membru important al taberei pucistilor.

Astfel, Niculae Badalu ar urma sa fie numit ministru de Interne, in locul lui Carmen Dan. Dragnea si-a asigurat si sustinerea unui alt baron important al PSD, Marian Oprisan. Acesta va primi dreptul de a controla doua companii de stat foarte banoase, Aeroportul Otopeni si Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Semne ca Badalau i-a tradat pe pucisti au aparut in cadrul unei interventii pe care acesta a avut-o, joi seara, la Romania TV. Badalau a avut un discurs in care a preluat toate ideile de forta ale lui Dragnea.

„Mesajul meu e de unitate, democratie si sa avem o dezbatere cat mai constructiva pentru partid si pentru tara. Lucrurile trebuie sa se remedieze, e o lipsa a dialogului si a dezbaterii deciziilor in CEX. Noi trebuie sa invingem sistemul creat in ultimii 8 ani, in care nu am mai avut o justitie independenta si s-a creat statul paralel, trebuie sa mergem pana la capat”, a declarat Niculae Badalau la Romania TV.

Negocierile dintre Dragnea si lideri ai PSD au continuat, joi, pana tarziu in noapte.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: