Categories: externe

Ultima trasnaie din Rusia: Putin este transformat in PROFET. Iata ce trebuie sa citeasca liderii rusi

Oficiali din intreaga Rusie au primit drept cadou de anul nou o carte de 400 de pagini cu citate „profetice” ale presedintelui Vladimir Putin, informeaza BBC.

Colectia de citate, intitulata Cuvinte ce schimba lumea, a fost trimisa la cel putin 1000 de oameni de catre unul din principalele ajutoare ale lui Putin, Vyacheslav Volodin. Printre destinatari se afla membri ai parlamentului, guvernatori regionali si reprezentanti ai societatii civile. Intr-o scrisoare ce insoteste cadoul, Volodin spune ca aceasta carte trebuie privita ca fiind un ghid pentru a intelege „valorile si principiile calauzitoare” ale Kremlin-ului. Acesta a recomandat-o ca fiind „o lectura obligatorie pentru orice politician”.

Cartea se presupune ca ar contine textele a 19 din discursurile lui Putin, din care sunt evidentiate cu litere ingrosate citate despre care introducerea spune ca au „prezis si predeterminat” evenimente mondiale. Printre texte se afla un discurs tinut in 2007 la Munchen, in care Putin acuza SUA ca va provoca un dezastru prin politica sa de dominare a ordinii mondiale, si discursul din parlament din 2014 in care sustine cu patima anexarea Crimeei.

Cartea este editata si publicata de catre Network, o miscare a tineretului pro-Kremlin. „Am observat ca, intr-o mare masura, tot ce spune Putin se adevereste” a spus Anton Volodin, membru al gruparii, ce se presupune ca ar fi creierul din spatele cartii. „Cuvintele lui Putin pot fi considerate profetice”.

Insa Kremlinul pare a dori sa se distanteze in public de acest proiect. Principalul purtator de cuvant al lui Putin, Dmitri Peskov, a spus ca nu stie nimic despre carte, de aceea neputand raspunde la intrebari despre aceasta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Ionut Constantin

Share
Published by
Ionut Constantin

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

7 ore ago

Presedinta Georgiei a respins legea privind „influenta straina.” Veto-ul va putea fi anulat de Parlament

Presedinta Georgiei, Salome Zurabisvili, a anuntat sambata ca a respins prin veto legea privind "influenta…

7 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

7 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: grava, dar „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

7 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

7 ore ago